Een sun cream mét tintje!

04:58 - 02:59
luistertijd 04:58 - leestijd 02:59

Toch niet helemaal weg van een blote billen gezicht in de zomer tijdens het zonnen? De BB cream revolutie duurt nog steeds voort. De nieuwe BB creams van Guerlain, Dior, Garnier en Shisheido zijn ontwikkeld voor de zonnige dagen en helpen de huid beschermen tegen UV-straling.  

1. Guerlain Lingerie BB Beauty Booster

Een veelbelovende naam maar zou die dan ook net zo krachtig zijn? Volgens Guerlain natuurlijk wel. De BB Beauty Booster beschermt de huid tegen UV-straling met SPF 30. Het biedt het een luchtige en lang houdende egale dekking. Het product bevat o.a. hyaluronzuur dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Linnen vezels helpen volgens Guerlain de huidstructuur zacht te maken. De zachtheid van zijde vezels zouden ervoor moeten zorgen dat de BB cream lekker luchtig aanvoelt. Deze BB cream heeft een luchtige structuur. Het product voelt naar mijn mening prettig aan en werkt goed dekkend zoals een BB cream dat ook zou moeten doen. De pompflacon zorgt ervoor dat je de BB cream goed kunt doseren. Guerlain’s BB Beauty Booster is vanaf 15 juni verkrijgbaar in Light en Medium. €46,39 (40 ml).

Claims:

Bestel hier Guerlain Lingerie foundation met korting

2. Garnier Ambre Solaire BB Sun Cream

Garnier Ambre Solaire, bekend om haar zonnebrandcrèmes, claimt nu de perfecte BB cream te hebben ontwikkelt met een SPF 30.  Volgens Garnier voelt de vloeibare emulsie van de BB cream zijdezacht aan, plakt niet en geeft het gezicht een ‘sunkissed glow’. Daar verlangen we allemaal wel een beetje naar? De BB cream is volgens Garnier vochtbindend en egaliseert het de huid. De vitamine E die aan de beautybalm is toegevoegd heeft anti-aging eigenschappen. In feite is deze BB cream een sun cream met een getinte formule. Het begint in dit geval wel een beetje te lijken op een foundation. De geur van het product is lekker fris, het doet mij denken aan zonnen op het strand en jezelf lekker insmeren met zonnebrandcrème. De crème is jammer genoeg moeilijk te doseren uit de verpakking, waardoor je uit moet kijken dat je niet teveel crème pakt. Geschikt voor de zeer lichte huid en reeds gebruinde huid. €11,99 (50ml). 

Claims:

Bestel het product hier online met korting!

3. Shisheido Perfect Hydrating BB cream

De BB cream gekte is van Azië overgewaaid naar Nederland en andere delen van de wereld. Het Japanse cosmeticamerk Shiseido denkt dan ook de beste BB cream te hebben ontwikkeld. Perfect Hydrating beautybalm beschermt de huid tegen UV-straling met beschermingsfactor 30. Het product is samengesteld met het bladextract van Rozenappel en Thiotaurine-extract, deze antioxidanten beschermen de huid tegen DNA-schade. Volgens Shiseido zorgt de BB cream ervoor dat de poriën in de huid kleiner worden en de huid de hele dag gehydrateerd aanvoelt. Ik vind deze BB cream niet zo aangenaam ruiken; naar mijn mening ruikt het naar een beetje chemisch. Wel past het product zich goed aan naar mijn huidkleur en werkt goed dekkend. Verkrijgbaar in de kleuren Medium en Dark €35 (30ml. 

Claims:

Bestel het product hier online met korting!

4. Dior Hydra Life BB eye cream

Ja, je leest het goed: Dior voegt een BB eye cream aan de Hydra life lijn toe. Deze BB crème zou het vermogen moeten hebben om de oogcontour te hydrateren en te beschermen tegen de eerste tekenen van veroudering. Ook zou het mogelijk moeten zijn om tekenen van vermoeidheid weg te werken met de egaliserende eigenschappen van het product. De BB oogcrème beschermt de huid rondom de ogen tegen UV-straling met SPF 20. Dior Hydra Life BB eye cream is verkrijgbaar in 2 tinten: luminous peach en luminous Beige voor€45 (6 ml). Waarin dit product van een ‘gewone ‘oogcreme met een tintje verschilt, is ons niet echt duidelijk.

Monique testte voor Beautyjournaal Dior Hydra Life BB Crème.

Bestel hier Hydra Life BB cream for eyes

Claims:

Lees ook:

Lees ook