Niet prikken, maar smeren!

03:11 - 01:54
luistertijd 03:11 - leestijd 01:54

Medik8 Pretox Filler is de botox zonder injectie! Rimpels en lijnen zijn letterlijk vouwen in de huid waar een gebrek is aan ‘ondersteunende steigers’ onder de oppervlakte. Huidvullers en Prefill HA™ pogen de ‘gaten’ te dichten met hyaluronzuur, de normaal aanwezige stof onder de huid die op die plek ogenschijnlijk is afgenomen.

Om Prefill HA™ te gebruiken, heeft u geen injecties nodig; het gebruikt namelijk een slim liposoom-afleversysteem. U krijgt hiermee het beste resultaat zonder drastische ingrepen. Injectie-vrij is een specialistische behandeling, cosmetisch gerangschikt, gebaseerd op de kritische ontdekkingen in de wereldwijde schoonheids-industrie en het eigen onderzoek van Medik8. De gelformule vermindert de verschijning van alle soorten rimpels als dynamische, statische rimpels en plooien.

Hoe vormen dynamische rimpels zich?

Dynamische rimpels worden gevormd door contracties van gezichtsspieren. De meest voorkomende locaties van dynamische rimpels zijn op het voorhoofd, op de buitenste hoeken van de ogen (de zogenaamde ‘kraaienpootjes ‘) en tussen de wenkbrauwen. Wanneer spieren samentrekken, zorgen zij ervoor dat de bovenliggende huid gaat verkreukelen en lijnen gaat vormen. Waarschijnlijk de meest effectieve en populaire behandeling tegen rimpels is Dynamisch Botulinum Toxine A, ook wel bekend als Botox. Pretox Infin8 is een tweede generatie injectie-vrije oplossing voor iedereen die boven de veertig jaar is, die soortgelijke resultaten wenst met Botulinum Toxine A behandeling, zonder drastische maatregelen. Pretox Infin8 verjongt daadwerkelijk de huid door te werken aan alle drie de lagen van de huid en op de spierkrachtvezels die verantwoordelijk zijn voor de gelaatsuitdrukking.

1

Prefill HA™ heeft geen injectienaald nodig: het gebruikt een uniek liposoom-afleversysteem dat zich accuraat richt op de diepe lagen die behandeling behoeven. Rimpels en lijnen in wangen en hals zijn letterlijk vouwen in de huid. Onder het oppervlak is gebrek aan collageen en elastine die de huid ‘overeind houden’.

Actieve stoffen

Prefill HA™ bevat een aantal geavanceerde en klinisch bewezen actieve stoffen. Eén ervan is een fragment van immunoglobuline G: palmytoyl lipopeptide, met een soortgelijke werking als DHEA. Het herstelt ook de cytokine-balans van de volwassen huid die in onbalans verantwoordelijk is voor veel van de tekenen van het ouder worden.

INCI:

Aqua (Water), Saccharide Isomerate, Alcohol Denat. (Ethanol B100), Palmitoyl, Glycerin, Xanthan Gum, Superoxide Dismutase, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerine

Prefill HA™ bevat verder superoxide dismutase, ons eigen Moisture Magnet™ dat buitensporig vochtverlies tegengaat en heel belangrijk, 30% Hyaluronzuur (pH 6.5) de natuurlijke ondersteuner van de huid.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Wil je weten hoe deze producten bevallen? Rona testte ze onlangs. 

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

Lees ook