Roos: de fijnste vriendin aller tijden

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

Ah, roos….welke vrouw wordt niet blij van cosmetica waarin zuivere stoffen uit de rozenplant verwerkt zijn. Onlangs schreef onze parfumrecensent Maxim nog een prachtig verhaal over rozenparfum van Mona di Orio, nu verleiden we je met rozen-cosmetica…

Gamila Secret Wild Rose Face Oil

Na het grote succes van de Face Oil introduceert Gamila Secret de Face Oil met Rozenextracten. De Wild Rose Face Oil bestaat net als alle andere producten van Gamila Secret uit haar unieke formule van 15 geneeskrachtige kruiden gemixt met de 1e persing eetbare plantaardige oliën. Daarnaast is de Face Oil rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor de huid. Gamila claimt dat deze gezichtsolie genezende en antibacteriële eigenschappen heeft.

De volgende effecten mag je verwachten:
Hydraterend effect – Voedt de huid – Ontspant de huid – Verzachtend effect voor gevoelige huid – Vitamine C – Stimuleert de zintuigen – Voorkomt voortijdige veroudering Hoe te gebruiken: Reinig het gezicht goed voor gebruik om daarna de olie goed in te masseren. De olie is geschikt voor zowel dag en nacht verzorging. Wild Rose Face Oil € 79.95

BeautyJournaal loves all things natural – net zo goed als we dol zijn op super-high-bio-tech. En waarom? Het gaat ons om de formulering, die moet gewoon goed zijn. Gamila’s producten zijn goed, we zijn in Israel geweest om alles van dichtbij te kunnen zien: veel ambachtelijk handwerk, kleinschalige productie. Wij zijn ook dol op haar cleansing bars.

Lees hier nog maar eens een reisverslag van oud-collega Marieke naar Gamila in Israel, wat we ooit een op blog hebben gepubliceerd.

REN Moroccan Rose Otto Bath Oil

Deze badolie van het natuurlijke huidverzorgingsmerk REN is gevoed met rozenoilie, om de huid te voeden en te verzorgen. Het is superzuinig in gebruik, je hebt maar een dopje nodig voor een bad. De weldadige rozengeur komt onmiddellijk vrij, de olie vermengt zich moeiteloos met het water, het wordt melkachtig. 110 ml kost € 38,65, het zit in een glazen flesje.

In dezelfde serie is er ook een bodywash, een bodycrea, een sugar polish en een body oil, en nieuw is de creme riche voor het lichaam in een royale pot van 200 ml, € 42,-.

***SHOP! Bestel dit product hier direct online!

 

Ook heerlijk rozennieuws:

Lees ook