Gamila weet al jaren lang fans over de hele wereld te verrassen met haar bijzondere 'zeep'  op basis van olijfolie en een nog altijd geheim recept van bijzondere lokale kruiden, uit Galilea, de streek in Noord-Israel waar zij woont.

00:50 - 00:30
luistertijd 00:50 - leestijd 00:30

Gamila weet al jaren lang fans over de hele wereld te verrassen met haar bijzondere ‘zeep’  op basis van olijfolie en een nog altijd geheim recept van bijzondere lokale kruiden, uit Galilea, de streek in Noord-Israel waar zij woont. Haar Gamila Secret bevat olien die de huid verzachten, heel prettig als je huid in het voorjaar wat schraler aanvoelt, of tijdens de zomermaanden als je huid droger wordt door de zon. Wij zijn al jaren fan van Gamila’s zeep, en eerlijk gezegd: wij gebruiken het het hele jaar door! Het is ook multifunctioneel: vanwege de romigheid kun je je lichaam er ook prima mee scheren en als je op vakantie gaat en je haardos heeft een masker nodig: Gamila Secret erin!

Lees ook