Een olie-serum, crème én een lotion!

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Christian Dior breidt de welbekende Prestige lijn uit met drie nieuwe producten: La crème Souveraine, het olie-serum L’Huile Souveraine en de lotion Dior Prestige Essence Initial. Bij deze eerste twee producten staat de Rose Souveraine, ofwel de Souveraine-roos, centraal. Bij deze laatste is het de Rose de Granville met een krachtig anti-verouderend nectar.

Rose Souveraine

De Souveraine-roos is een bijzondere bloem staat al eeuwenlang bekend vanwege de kostbare en voedende ‘absolue’ verkregen uit een traditionele extractiemethode. Gecombineerd met verzorgingsproducten verricht het wonderen voor een perzikhuidje door de huid te herstructureren en tegelijkertijd optimaal te voeden. Dat zegt Dior.

La crème Souveraine & L’Huile Souveraine

Voor deze twee nieuwe producten wordt de Rose de Souveraine gecombineerd met het nectar van de Rose Granville voor een extra voedend effect. Perfect te gebruiken voor diegenen met een zeer droge huid. De crème heeft een volle en rijke textuur die een beschermlaagje over de huid vormt. Dior belooft de huid in de diepte maar liefst te herstructeren zodat ze weer krachtig, soepel en stralend aanvoelt en eruit ziet.

Het olie-serum bevat de hoogste concentratie absolue van de Rose Souveraine. Dit moet bijdragen aan een optimaal herstel van het lipidengehalte van de huid. Dit product breng je dagelijks aan voordat je de crème aanbrengt.

Claims:

Het geeft je huid zijn soepelheid terug, maakt het veerkrachtig en stralend en kalmeert tegelijkertijd ook.

Dior Prestige Essence Initiale

Deze lichte en romige lotion verfrist, voedt en verstevigt de huid dankzij een dosis nectar uit de Rose Granville. Breng de crème elke ochtend en avond al kloppend op het gezicht aan na het reinigen van de huid. De kloppende beweging maak je om de celactiviteit te stimuleren zodat je verzorgingsproducten optimaal worden opgenomen door de huid.

Dior Prestige La crème Souveraine en Dior Prestige L’Huile Souveraine (beide 50ml) kosten €319,50 en  €330,50. De Dior Prestige Essence Initiale (200ml) kost  €91. Kostbare kleinoden, maar voor de ware Dior skincare-fan zeker een nieuw avontuur om te beleven. Vraag maar eens om een proefje, want het moet gezegd: het voelt verrukkelijk aan.

Lees ook:

Lees ook