Een serum dat de huid laat stralen!

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Embryolisse meent met de perfecte basis voor make-up te komen, namelijk het Elixir Eclat Radiance Booster serum. Het belooft de huid te laten stralen en af te rekenen met een vermoeid uiterlijk. Het serum bevat hyaluronzuur die je huid direct een ‘pluming’ effect geeft en deze vol en glad maakt. Dag vermoeide blik!

Daarnaast bevat de formule ook een biologisch citroenextract dat rijk is aan het anti-oxidant flavonoïden die de microcirculatie en de veerkracht van de huid stimuleert. Kleine parelachtige deeltjes in het serum zorgen tot slot dat oneffenheden optisch verdwijnen en fijn lijntjes, rimpels en poriën vervagen.

De claims:

Het Elixir Eclat Radiance Booster serum van Embryolisse is te koop voor €29,90 (30ml).

Bestel hier skincare tegen pigmentvlekken:
[bestelbutton url=”http://www.dokteronline.com/nationale/apotheek/?tt=333_12_54895_pigmentvlekken&r=%2Fpigmentvlekken%2F”]

Lees ook:

Lees ook