Luchtig en zuinig in gebruik

03:52 - 02:19
luistertijd 03:52 - leestijd 02:19

Na ons bezoek aan NuBo Treatment Centre maart j.l. krijg ik tot mijn verrassing de cell dynamic mee naar huis om te testen. Ik vind de crème heel prettig aanvoelen en ben blij dat ik deze crème in zijn mooie “oud roze”  verpakking, met goed werkende pompsysteem verder mag testen.

Wat is de claim:

Cell Dynamic Complex – de kern van huidverzorging NuBo’s. Een super krachtige complex welke cellen activeert om de huid te verjongen. Het innovatieve energie-recycling systeem pakt de oorzaak van veroudering en de visuele externe effecten.

Zet het natuurlijke herstelsysteem van de huid aan. Het beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering met een complex van vitamine E en bruine algen. De huid krijgt een krachtige stimulans van collageenproductie, zelfs bij de rijpere huid. De huid die beschadigd is door UV wordt herstelt, de huidskleur wordt gecorrigeerd, de huid wordt stralende, de glans wordt verbetert. Fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd.

Gebruik:

In de ochtend reinig ik mijn gezicht met een cleanser en lotion. Daarna breng ik de crème “tokkelend” aan, ik vind dit een prettige manier van aanbrengen, en met deze luchtige crème gaat dit super. Mijn gezicht krijgt een mooie glans, ziet er gezond uit. Ik heb niet de behoefte om foundation o.i.d. te gebruiken, puur natuur en omdat er een SPF 20 in zit, kan ik ook zo naar buiten…..heerlijk!

Enkele dagen later begint mijn huid toch wat te “trekken”, voelt of de crème op zichzelf niet meer genoeg is, de barre weersomstandigheden zijn hier debet aan, een harde oostenwind, winkracht 7…gevoelstemperatuur van -15 en dan buiten op de fiets…daar is deze crème niet tegenop gewassen. Ja, het was nog vroeg in de lente, toen de winter maar aanwezig bleef.

Mijn huid vraagt om meer bescherming, omdat ik alleen de dagcrème heb is zoeken welk serum ik eronder ga gebruiken. Gelukkig heb ik wel een en ander staan, dus combineer met verschillende serums, en dat gaat wanneer ik binnen blijf prima.

Volgens gebruiksaanwijzing deze dagcrème afsluiten met een paar druppels Cell Dynamic The Essence, helaas heb ik dit product niet op mijn toilettafel staan. Voor buiten op de fiets…voorlopig met dit weer toch een vettiger crème erover doen.

Wat zit er in de crème? Belangrijkste ingrediënten: 

Ik heb gezocht naar overige ingrediënten maar kon deze niet vinden via internet.

Mijn conclusie:

Zie ik na 3 weken verbetering van mijn huidstructuur? De fijne lijntjes en rode vlekjes hier en daar zitten er nog,  maar omdat de crème zo zuinig in gebruik is, heerlijk luchtig aanvoelt, een fijne geur heeft, het mooie weer eraan komt, ben ik blij dat er nog genoeg in zit om verder te gebruiken!

Een hele fijne dagcrème, misschien wanneer je meerdere producten van NuBo gebruikt dat resultaat eerder zichtbaar wordt. De producten van NuBo vallen in hoger prijs segment, deze dagcrème kost € 135,00 voor 30 ml.

Lees ook