Nieuw in het assortiment: DIY ombre kit!

02:22 - 01:25
luistertijd 02:22 - leestijd 01:25

Voor ombre hair hoef je niet alleen maar naar kapper. Dat doe je tegenwoordig gewoon zelf. L’Oréal Paris komt met een DIY ombre hair kit die je lokken binnen een mum van tijd voorziet van een kleurverkoop van donker naar licht. Vind je deze dip dye look toch iets te extreem, kies dan voor Ombrés Nature van L’Oréal Professionnel die natuurlijke highlights maakt voor in je haar en je coupe een zogenaamde subtiele ‘sunkissed glow’ geeft.

1. Wild Ombré Préférence voor bruin tot donkerblond (01) en blond tot donkerblond haar (03), €16,99

Met deze haarkleuring creëer je heel gemakkelijk bij jezelf een dip-dye look als we L’Oréal mogen geloven. Dit door het Expertborsteltje dat de kleuring gelijkmatig door je haar kamt. De milde verhelderende crème met Nutri-Ceramide verzorgt je haar en belooft het zijdezacht te maken.

Tips voor de dip dye look:

Breng de haarkleuring gelijkmatig aan over de Expertborstel totdat deze volledig is bedekt. Breng de kleuring altijd aan tussen oor en kin voor een mooi kleurverloop. Borstel de kleuring door je haar tot aan de punten. Voor een natuurlijk kleurverloop toupeer je de overgang met de Expertborstel.

2. Ombré Nature van L’Oréal Professionnel

Ga je liever voor natuurlijk gekleurde lokken en durf je het niet zelf aan om dit thuis te doen? In de salons van L’Oréal Professionnel kun je Ombré Nature in je haar laten kleuren. Deze haarkleuring belooft de ombré trend tot een hoger niveau te tillen: met Ombré Nature creëer je namelijke natuurlijke highlights in je haar. De haarkleuring bestaat uit drie looks waaronder Sophisticated Nature (lichte basis: mokkablond met ombrés highlights), Cool Nature (medium basis: donker mokkablond met zeer lichte asgoude highlights) en Pop Nature (donkere basis: donker as mahoniebruin met licht mokkabruine ombrés highlights).

Lees ook:

Lees ook