.. All Over Hair & Body Shampoo!

03:05 - 01:51
luistertijd 03:05 - leestijd 01:51

Sinds kort is Paula’s Choice All Over Hair & Body Shampoo verkrijgbaar in een nieuwe verpakking en met een nog zachtere samenstelling! Dit product is een uitzonderlijk zachte, niet uitdrogende shampoo en bodywash in één. Het is effectief en veilig als bodywash en maakt je haar niet slap.

Het aangename schuim geeft je huid een zacht gevoel en droogt je huid niet uit. Deze bodywash is ook ideaal als je last hebt van eczeem op je lichaam. De shampoo is veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar. En natuurlijk 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Handig is ook dat All Over Hair & Body Shampoo geschikt is voor alle huidtypen en haartypen en dus ideaal is voor het hele gezin: vrouw, man, kind én baby. Zelfs de hond kan je ermee wassen.

Gebruiksaanwijzing:

Als Shampoo: maak het haar nat en masseer zachtjes een kleine hoeveelheid shampoo in de hoofdhuid. Laat de shampoo goed schuimen en spoel deze vervolgens zorgvuldig uit. Indien nodig, deze behandeling herhalen, gevolgd door het gebruik van een conditioner.
Als Body Wash: breng het product aan op de natte huid om schuim te creëren en spoel dit vervolgens zorgvuldig af met water.

Wat enthousiaste Paula’s Choice klanten zeggen over All Over Hair & Body Shampoo:

“Mijn zoontje is allergisch voor van alles en heeft een hardnekkig eczeem. Ik ben blij met deze parfumvrije douchezeep; was ook de haren van de kinderen ermee, prima product!” M.

“ Eindelijk een shampoo gevonden die geen jeuk op de hoofdhuid veroorzaakt!
Mijn haar is ook glanzend en zacht, dat is bij andere parfumloze shampoos niet het geval!” R.

Tip: probeer na het wassen van je haar ook eens Paula’s Choice Smooth Finish Conditioner. De ideale dagelijkse conditioner voor alle haartypen. Gebruik weinig als je dun of fijn haar hebt en wat meer bij droog of beschadigd haar. Hij is ook geweldig voor chemisch behandeld haar en maakt je haar zacht en gemakkelijk doorkambaar. De conditioner is gemakkelijk uit te spoelen en laat geen residu achter. Het product kan ook als leave-in conditioner worden gebruikt.  De geurstofvrije formule verlicht tevens een jeukende, gevoelige hoofdhuid.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan via www.paulaschoice.nl aan voor onze nieuwsbrief.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook