shop Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation De starfoundation van onze Dian! Prachtig dekkend en egaliserend in 1 laagje. Zeer lang houdbaar. Hydraterend en met een lightweight gevoel. In meer dan 40 kleuren. Bekijken Ach, wat lijkt het alweer lang geleden. In Inspire 2, BeautyJournaal’s make-uptrendmagazine hadden we een mail-en winacties waarbij je samen met je […]

00:56 - 00:33
luistertijd 00:56 - leestijd 00:33

Ach, wat lijkt het alweer lang geleden. In Inspire 2, BeautyJournaal’s make-uptrendmagazine hadden we een mail-en winacties waarbij je samen met je vriendin een make-over kon winnen bij Max Factor, in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Het duurde even voordat alle lucky koppels bij elkaar konden komen, maar vlak na Pasen in 2013 was het dan zover.

In respectievelijke volgorde: Mams Cobie met dochter Diana, vriendinnen Lucia en Ineke en Carinda en Clara. Wat was het gezellig. Onder de artistieke leiding van onder meer Marie Sophie Steenaart veranderde elk pluizenbosje in een vamp, elk bleek gezichtje in een stralende teint. Bekijk de sfeercollages maar. En Max Factor: onwijs bedankt!

 

 

 

Lees ook