shop Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum Het mooiste egaliserende en verstevigende serum dat we nu kennen! Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen. Bekijken Ach, wat lijkt het alweer lang geleden. In Inspire 2, BeautyJournaal’s make-uptrendmagazine hadden we een mail-en winacties waarbij je samen met je vriendin een […]

00:56 - 00:33
luistertijd 00:56 - leestijd 00:33

Ach, wat lijkt het alweer lang geleden. In Inspire 2, BeautyJournaal’s make-uptrendmagazine hadden we een mail-en winacties waarbij je samen met je vriendin een make-over kon winnen bij Max Factor, in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Het duurde even voordat alle lucky koppels bij elkaar konden komen, maar vlak na Pasen in 2013 was het dan zover.

In respectievelijke volgorde: Mams Cobie met dochter Diana, vriendinnen Lucia en Ineke en Carinda en Clara. Wat was het gezellig. Onder de artistieke leiding van onder meer Marie Sophie Steenaart veranderde elk pluizenbosje in een vamp, elk bleek gezichtje in een stralende teint. Bekijk de sfeercollages maar. En Max Factor: onwijs bedankt!

 

 

 

Lees ook