Bekijk hier de nieuwste producten…

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Aan het grote en gevarieerde assortiment huidverzorgingsproducten hebben Paula Begoun en haar team weer twee nieuwe hypermoderne cosmeticaproducten toegevoegd: RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation en Perfect Shine Hydrating Lip Gloss

RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation

Deze vloeibare foundation heeft een dubbele werking. Hij geeft je een jongere, egalere teint en is verrijkt met effectieve ingrediënten tegen huidveroudering. De formule bevat antioxidanten, huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten waarvan is bewezen dat ze in combinatie met je crème met SPF  het ouder worden van de huid tegengaan. Dit product maakt fijne lijntjes en rimpeltjes direct minder zichtbaar, stimuleert de collageenproductie voor een stevigere huid en is 100% vrij van geurstoffen.

De foundation geeft een lichte tot medium dekking, zorgt voor een zijdeachtige, stralende finish en is in zes natuurlijke tinten verkrijgbaar.

Gebruiksaanwijzing: Breng overdag na je dagcrème met zonnefilter van Paula’s Choice met minimaal SPF 15 een kleine hoeveelheid foundation aan en verdeel die met een make-upsponsje met korte, neerwaartse bewegingen over je huid. Indien nodig kun je meerdere laagjes aanbrengen voor meer dekking.

Perfect Shine Hydrating Lip Gloss

Perfect Shine Hydrating Lip Gloss is een zijdeachtige gloss waarvan de formule is verrijkt met plantaardige antioxidanten. Zo krijgen je lippen kleur én worden ze beschermd tegen schade van buitenaf.

De gloss hydrateert en voorkomt droge lippen en zorgt daarnaast voor een zachte,  transparante kleur met een prachtige glans. Perfect Shine Hydrating Lip Gloss is verkrijgbaar in vijf zorgvuldig gekozen, zachte, transparante kleuren die een natuurlijk resultaat geven. Het product heeft geen kleverige  finish en is ideaal om als enig lipproduct te gebruiken of in combinatie met een lipliner of je favoriete lippenstift.  Natuurlijk is hij 100% vrij van geurstoffen.

Gebruiksaanwijzing: Je brengt de gloss aan met de applicator. Een transparant laagje geeft subtiele glans en hydrateert licht. Breng je extra gloss aan dan krijg je meer kleur en een langdurigere hydratatie. Je kan hem over lippenstift of lipliner gebruiken en zo vaak als je wilt opnieuw aanbrengen om de gewenste glans of kleur te behouden.

Deze nieuwe topproducten zijn te bestellen via de website van Paula’s Choice.

Voor Paula’s Choice overige make-upproducten klik: Teint / Make up

Voor interessante artikelen op het gebied van make-up klik: Zin en onzin van make-up en Tips voor het bijwerken van je make-up

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.paulaschoice.nl.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

*************************

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook