Dé ideale krul zonder pluisvorming!

01:36 - 00:58
luistertijd 01:36 - leestijd 00:58

Ben jij gezegend met een volle bos krullen, maar is het elke ochtend een uitdaging om je weelderige lokken te temmen? Aveda komt met de Be Curly Controller & Curl Enchancing hairspray op basis van een natuurlijk formule die je haardos verbeteren, verlengen, verfrissen en effectief zijn tegen vochtigheid en pluizig haar.

Curl Controller, €26

Dit product is speciaal voor degenen met een volle bos met krullen die in toom gehouden moet worden. De Be Curly Curl Controller werkt op basis van biologische babassu notenolie afkomstig van een inheemse vrouwenco-operatie uit Brazilië. Leuk om te weten: Aveda koopt direct in bij dit vrouwencollectief zodat alle vrouwen een eerlijk loon krijgen. De Controller zorgt uiteindelijk voor soepel haar dat luchtig valt.

Curl Enchancing hairspray, €26

Deze haarspray houdt pluis onder controle en beschermt je lokken tegen vocht. De claim is dat pluizig haar met 20% vermindert en het zijn natuurlijke glans weer terug krijgt. De Curl Enchancing spray werkt op basis van tarwe-eiwit en een organische aloë mix die je haar ‘uitzet’ als het nat is en laat ‘krimpen’ als het droog is zodat pluizig haar verleden tijd is.

In de Be Curly lijn vind je verder een shampoo, conditioner, style-prep en een curl enhancer.

Lees ook:

Lees ook