Sunkissed glow geinspireerd op de jaren ’80 en ’90…

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

L’Oréal Paris brengt dit voorjaar zes nieuwe bronzers op de markt die een prachtige zongebruinde huid beloven. Met de Sublime Bronzers kun je de look creëren die in de eighties en de nineties menig catwalk en modeblad domineerden: een glanzend bruin kleurtje met een prachtige sunkissed glow.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

Hoe te gebruiken

Scrub voordat je gaat smeren, je huid zodat het bruine kleurtje straks gelijkmatig is verdeeld. Spray een dun laagje op de huid. Begin bij je hals en werk naar beneden toe met je handen en voeten als laatste. Laat een uurtje drogen en begin weer opnieuw. Et voila: een heerlijke bruine huid. Alsof je net van vakantie komt..

Lees ook:

Lees ook