Hallo mooi gebruinde benen!

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Zijn je witte benen toe aan een beetje zon, maar is je welverdiende vakantie nog lang niet in zicht? Sisley komt dit voorjaar met Super Soin Autobronzant Hydratant Corps, een zelfbruiner voor je lichaam voor een snelle en langdurige bruine kleur, geschikt voor elke huidskleur: van zeer licht tot donker.

Hoe werkt het?

DHA en Erythrulose zijn twee zelfbruinende moleculen die voor een gelijkmatige, natuurlijk en langdurige bruining zorgen (DHA) en zorgt dat de kleur lang houdbaar is (Erythrulose ). Daarnaast zorgen krachtige hydraterende werkstoffen voor een optimale hydratatie zodat je huid niet uitdroogt, soepel blijft en heerlijk zacht aanvoelt.

De vochtregulatie wordt op peil gehouden door het extract van een driekleurig viooltje dat rijk is aan oligosachariden. Het extract van tamme kastanje is rijk aan galacturonzuur en zorgt voor het behoud van de vochtbalans in de opperhuid. Steviablad, plantaardige glycerine en zonnebloemolie maken de huid zacht en soepel. Als laatste bevat de zelfbruiner het acetaat van vitamine E voor een extra hydraterende werking.

De claims:

Een retourtje zon kan prijzig zijn. Dat is de Super Soin Autobronzant Hydratant Corps helaas ook. Voor een fles van 150ml betaal je €80.

Lees ook:

Lees ook