shop BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband is ideaal onder kleding en op plekjes waar goede kleefkracht zo nodig is. Extra dun en onzichtbaar. Bekijken Andrélon hield in mei dit jaar een onderzoekje en daaruit blijkt dat ruim 70 procent van de Nederlandse vrouwen wel eens last heeft van een droge, […]

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Andrélon hield in mei dit jaar een onderzoekje en daaruit blijkt dat ruim 70 procent van de Nederlandse vrouwen wel eens last heeft van een droge, gevoelige en jeukende hoofdhuid.

Bijna 40 procent heeft volgens het onderzoekje geen idee hoe ze dit probleem moet oplossen en ruim 20 procent schijnt zelfs te denken da een oplossing voor dit probleem ten kost zal gaan van haar haren.

Verbluffende cijfers die de lancering van de nieuwe ‘Haar & Hoofdhuid’ producten van Andrélon moeten ondersteunen, drie shampoos en een masker die de hoofdhuid gezond moeten maken en het haar tegelijkertijd in goede conditie houden. De shampoos (€ 4,29) zijn er voor fijn en futloos haar, voor droog en beschadigd haar en voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid. Het masker (€ 4,99) is bedoeld als wekelijkse verzorging.

Andrélon geeft in het persbericht een aantal zinnige tips voor mensen die last hebben van een droge, jeukende hoofdhuid. Masseer de hoofdhuid regelmatig, ook tijdens het wassen van de haren. Zorg er voor dat het water tijdens het wassen van de haren niet te heet is. Irriteer je hoofdhuid niet met overmatig borstelen en gebruik altijd een borstel met natuurlijke haren, zoals varkenshaar. Zorg er voor dat stylingproducten in het haar zitten en zo weinig mogelijk op de hoofdhuid. Daar willen we nog aan toe voegen: laat de hoofdhuid ook zo veel mogelijk met rust. Het is echt niet nodig om het haar elke dag te wassen. Wees ook wat zuiniger met stylingproducten.

Aveda breidt de Pure Abundance lijn uit met Style Pep, een lichtgewicht spray die voor 95 procent bestaat uit natuurlijke ingrediënten en die futloos haar tussen twee wasbeurten extra volume geeft en het dikker en voller doet aanvoelen. De spray bevat tevens conditioners die het haar ontwarren en beschermen tegen afbreken. De spray bevat onder meer extracten van passievrucht, rijstzemelen, açai olie, aloë en acacia gom. Pure Abundance Style Prep kost € 28,40. De Pure Abundace lijn bevat verder een shampoo, een conditioner en een stylingpoeder.

Lees ook