En kalmeert de huid na het scheren

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Het blote benenseizoen komt er weer aan. Dat betekent dat de scheermesjes, epileerapparaten en waxstrips weer uit de kast kunnen. Heb jij na het scheren, epileren of waxen vaak last van een geïrriteerde huid en kom je maar niet af van ingegroeide haartjes? Dan is een goed huidverzorgingsproduct de eerste stap op weg naar een mooie, gladde en gezonde huid.

Crème Post-Epilation

Decléor komt met Crème Post-Epilation, een handige crème zonder parabenen en kleurstoffen die geïrriteerde plekjes verzacht, roodheid tegengaat en de huid kalmeert. Aloë vera en zoete amandelolie herstellen de huid zodat deze weer heerlijk zacht aanvoelt.

Naast benen en oksels is de crème ook zeer geschikt voor de gevoelige bikinilijn en het gezicht. De Crème Post-Epilation bevat ook nog eens katoenmelk dat beloofd af te rekenen met ingegroeide haartjes en de groei van nieuwe haartjes vertraagt. De crème moet je na het scheren, waxen of epileren direct aanbrengen en dit dagelijks herhalen. Naast dat je huid gezond aanvoelt, hoef je ook nog eens minder vaak te scheren. Dat zou toch wel heel mooi zijn.

De claims:

Crème Post-Epilation van Decléor is te koop voor €16,80 (50ml). Wij zijn toch wel heel benieuwd of dit werkt (haargroeivertraging).

Lees ook:

 

Lees ook