Littekens? Je kan er wat aan doen!

03:32 - 02:07
luistertijd 03:32 - leestijd 02:07

Nieuw in Nederland is CLINICAL Scar-Reducing Serum van Paula’s Choice!

Een gave, gladde en egale huid daar streven de meeste mensen naar. Helaas laat de tijd gedurende ons leven ‘sporen’ op onze huid na in de vorm van onder meer littekens en andere huidbeschadigingen. Die zien we liever niet. Daarom heeft Paula’s Choice CLINICAL Scar-Reducing Serum ontwikkeld: een krachtige en effectieve formule waarmee littekens worden vervaagd en de textuur van de huid zichtbaar én voelbaar gladder wordt!

Het nieuwe CLINICAL Scar-Reducing Serum bevat bewezen effectieve ingrediënten, die littekens niet alleen vervagen, maar die tevens de textuur van de huid voelbaar en zichtbaar gladder maken en die een optimaal helingsproces stimuleren. De formule is geschikt voor alle huidtypen en voor zowel je gezicht als je lichaam.

De samenstelling van het nieuwe CLINICAL Scar-Reducing Serum van Paula’s Choice bevat hoge concentraties quercitine (de actieve stof in uienextract), vitamine C en huidherstellende en kalmerende ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine E, alpha glucan, Sint Janskruid- en saffloerolie en calendula-extract. Deze combinatie zorgt ervoor dat roodheid en ontstekingen verminderen, de textuur van littekens gladder wordt en de normale huidkleur wordt herstelt.

Tevens helpt de geavanceerde formule van het CLINICAL Scar-Reducing Serum bij nieuwe verwondingen om de vorming van littekens te voorkomen of te verminderen. Het serum kan littekens niet volledig doen verdwijnen, maar het maakt oude littekens aanzienlijk zachter, vager en gladder, waardoor ze veel minder opvallen. De resultaten zijn blijvend en kunnen al zichtbaar zijn na acht weken gebruik!

CLINICAL Scar-Reducing Serum is geformuleerd voor iedereen die littekens minder opvallend wil maken: van chirurgische wonden, brandwonden, snijwonden, schaafwonden tot rode vlekken door puistjes.

Het serum helpt ook tatoeages die net zijn gezet te genezen. Volg wel de verzorgingsinstructies van degene die de tatoeage heeft gezet. Vaak wordt aangeraden de nieuwe tatoeage te bedekken met crème, en daar kun je dan prima CLINICAL Scar-Reducing Serum voor gebruiken. Zorg in ieder geval dat je de tatoeage tijdens het genezingsproces goed beschermt tegen daglicht.

Gebruiksaanwijzing: Breng minimaal twee keer per dag een dun laagje aan op een gereinigde huid. Gebruik overdag als het beschadigde huiddeel wordt blootgesteld aan daglicht erna een product met een SPF van minimaal 15. Het serum kan zodra er een korstje is gevormd op een beschadigde huid worden aangebracht. Niet aanbrengen op een open of grote wond!

Clinical Scar-Reducing Serum is in Nederland verkrijgbaar vanaf 2 april.

Ga voor meer informatie over deze geweldige producten naar de website van Paula’s Choice, je kunt daar direct bestellen.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

*************************

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Ga voor meer informatie over deze geweldige producten naar de website van Paula’s Choice, je kunt daar direct bestellen.

Lees ook