Krijg je jeugdige ‘glow’ weer terug!

01:48 - 01:05
luistertijd 01:48 - leestijd 01:05

Na je veertigste kan je huid last krijgen van pigmentvlekken doordat het pigment melamine, dat kleur geeft aan de huid, uit balans raakt. Door zonlicht en hormonale schommelingen kan dat proces verergeren.

Het Anti-Dark Spot Lightening Serum van Embryolisse gaat ouderdomsvlekken te lijf door met een tweevoudige werking te komen; enerzijds peelt en verlicht het serum de huid, anderzijds voorkomt het de vorming van nieuwe pigmentvlekjes. Zeg maar dag tegen vlekjes!

Hoe het werkt

De vernieuwing van cellen wordt gestimuleerd door AHA, een combinatie van glycolzuur gewonnen uit suikerriet en lactosezuur van melk en rode bessen. De AHA molecule verwijderen dode huidcellen en stimuleren de productie van nieuwe, gehydrateerde huidcellen. Deze peeling bereidt de huid voor zodat het serum optimaal wordt opgenomen in de huid. Vervolgens wordt de huid verlicht door azalainezuur en glycine gecombineerd met een plantaardig extraxt van witte moerbei en tyrosinase, deze laatste is verantwoordelijk voor de productie van melamine.

De claims:

Het Anti-Dark Spot Lightening Serum van Embryolisse kost €39,95 (30ml).

Lees ook:

 

 

 

Lees ook