Dag sinaasappelhuidje!?

02:41 - 01:36
luistertijd 02:41 - leestijd 01:36

De zomer zit er weer aan te komen, dat betekent dat we als een gek onze benen en billen onder handen moeten nemen weer bikiniproof voor de dag te komen op het strand. Helaas is hardnekkige cellulitis op dijen en heupen niet zomaar weg te smeren, zelfs niet met een streng dieet en veel beweging. Het wachten is op een product dat bestaande cellulitis en de vorming van nieuwe bestrijdt. Body Lift Cellulite Control crèmegel van Clarins is zo’n product dat werkt met een tweevoudige werking.

Maar eerst: hoe ontstaat cellulitis?

Een vrouwenlichaam is bedekt met vetweefsel dat van nature in volume groter is op heupen en dijen. Dat is niet voor niets: het bereidt ons immers voor op toekomstige gezonde zwangerschappen, zo’n reserve is dan ook best handig. Adipocyten, zo heten de cellen waarin deze vetten worden opgeslagen, worden gegroepeerd in melkklieren, dit zijn verticaal opgestelde zakken die door middel van stijve, vezelachtige wanden van elkaar gescheiden zijn. Bij een overmatige opslag van vetten neemt het volume van de adipocyten en de melkklieren flink toe. De niet-uitbreidbare vezelwanden ’trekken’ de huid terwijl de vervormde lobben erop drukken. Zo ontstaat een zogenaamde ‘sinaasappelhuid’.

In actie: Body Lift Cellulite Control

De crèmegel van Clarins geeft onmiddelijk een liftend effect, belooft een stevigere huid, stimuleert de microcirculatie en maakt je huid heerlijk zacht. In de Body Lift Cellulite Control crème zitten zes plantenextracten die helpen de activiteiten van stamcellen te vertragen en de hypertrofie van adipocyten te voorkomen. Het extract van watermunt beperkt de hypoxie van vetweefsel dat verantwoordelijk is voor de vermenigvuldiging van stamcellen. Celosia extract vertraagt juist de differentiatie van stamcellen in preadipocyten om ervoor te zorgen dat de uitbreiding van vetweefsel wordt vertraagd. Het extract van Baccaris versterkt deze werking waarmee de differentiatie van preadipocyten in adipocyten wordt vertraagd.

De claims:

De Body Lift Cellulite Control van Clarins is te koop voor €46. Lees hier meer artikelen over Clarins producten in het merkdossier.

Lees ook:

 

Lees ook