Massages, laser en mesotherapie

03:46 - 02:16
luistertijd 03:46 - leestijd 02:16

Bij de term anti ageing wordt vaak alleen gedacht aan behandelingen van het gezicht. Maar anti ageing houdt niet op bij het gezicht, je kunt het ook toepassen in behandelingen voor het lichaam.

Mardge Pascaud: ‘De eerste behandeltechniek van Pascaud is begonnen met het effectief verwijderen van rimpels op een biologische manier, de gepatenteerde BioSkinJetting® methode. Tot op de dag van vandaag wordt deze techniek veelvuldig toegepast in de Pascaud salons. Het is niet gebleven bij deze ene techniek. Ik ben bezig geweest, en nog steeds, om de behandel methodes en producten die wij ontwikkelen op een zo hoog mogelijke kwaliteit te brengen met een zo langdurig mogelijk resultaat.
Alleen het beste is goed genoeg. Inmiddels hebben we een hele reeks behandelingen en technieken ontwikkeld waarbij natuurlijke huidverjonging en verbetering voorop staat.’

Met de combinatie van meerdere technieken heeft Pascaud een nieuwe Bodytreatment samengesteld. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de  contouren van het lichaam wil verbeteren en enkele kilo’s wil afvallen.

Massages, laser en mesotherapie

De behandeling bestaat uit een intensieve manuele massage om verklevingen in het bindweefsel en vetweefsel los te maken en de doorbloeding te stimuleren.
De Pascaudlite Laser, een softlaser, wordt vervolgens gebruikt. Niet alleen om de vetophopingen aan te pakken, maar ook om te zorgen dat de huid zijn elasticiteit behoudt en stevig blijft. Wanneer je alleen maar het vet gaat aanpakken en niets met de huid doet, zal deze verslappen doordat het volume afneemt.
Tenslotte wordt met mesotherapie de vetopslag aangepakt. Een cocktail op basis van lichaamseigen stoffen, zorgt ervoor dat het vetweefsel wordt afgebroken en wordt afgevoerd. Niet alleen lokale vetophopingen, maar ook cellulitis wordt aangepakt met deze behandeling.’

Mardge, welke resultaten kunnen we verwachten?
‘Dat kan verschillen van persoon tot persoon. Laten we voorop stellen dat hoe meer je doet hoe meer resultaat je zult boeken. Wanneer je naar het instituut gaat voor deze bodytreatment en ’s avonds op de bank zit met een zak chips, is dat niet bevorderlijk.’

Wat kunnen we nog meer doen voor een goed resultaat?

Recentelijk hebben we een nieuw voedingssupplement geïntroduceerd: Slimming. Dit supplement zorgt voor een betere vetverbranding, stimuleert afvoer van vetstoffen, is een natuurlijke eetlustremmer en vermindert vetophopingen.
Dit supplement mag eigenlijk niet ontbreken wanneer iemand een paar overtollige kilo’s kwijt wilt raken. De resultaten van enkel de Slimming zijn al verbluffend: in de praktijk blijkt dat er in 1 maand tot een 10 % van het lichaamsgewicht kwijtgeraakt kan worden !

Adviesverkoopprijs Slimming € 49,  inhoud 60 capsules (1 maand)

Verder adviseert Mardge om een paar basis adviezen te volgen. Daar hoort bij: voldoende water drinken (min. 2 liter per dag), dagelijkse beweging en weten wat je eet. Je hoeft geen streng dieet te volgen. Dat snoepen en gefrituurd eten niet goed voor je is mag duidelijk zijn. Als je minder geraffineerde suikers en koolhydraten inneemt is dat niet al te moeilijk om vol te houden en doe je al heel wat.

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

********

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook