Injectie-vrij alternatief voor vollere lippen met collageen behandelingen.

05:02 - 03:01
luistertijd 05:02 - leestijd 03:01

PRETOX® Pout van Medik8 helpt het bevorderen van vollere, gezondere en meer gevormde lippen. Speciaal ontworpen voor de verzorging van de lip. Pretox ® Pout hydrateert de lippen en helpt glycosaminoglycans en collageen te herstellen. Het verhoogt het vochtgehalte van de lippen, zodat deze in volume toenemen. Het verbetert de lipcontouren en het geeft een sterkere definitie aan de liplijn.

Pretox® Pout heeft invloed op het vormen en verfijnen van de lippen, dat leidt tot een oogverblindende make-over van de contouren, de grootte en de kleur van de lippen. Door het vertragen van de huidverouderingsprocessen, herstelt de elasticiteit en veerkracht van de lippen zich. Met verleidelijke lippen en een onweerstaanbare uitstraling als resultaat.

Speciaal geselecteerde volume peptide – Palmitoyl-GHK – werkt doordat dit de herstructurering van het bindweefsel stimuleert om de productie van collageen en glycosaminoglycans te verbeteren. Hierdoor neemt de huiddichtheid en het volume van de lippen toe. Daarnaast vermindert argireline de vorming van mimische rimpels rond de mond. Palmotoyl Pentapeptide 3 en hyaluronzuur vullen bestaande rimpels en fijne lijnen op. De formule bevat tevens vitamine A en E antioxidanten om ernstige schade aan de huid te voorkomen.

Pretox® Pout heeft geen plakkerig of tintelend effect op de lip. Het is klinisch aangetoond dat het lipvolume geleidelijk toeneemt, de conditie verbetert en de zachtheid na 30 dagen is toegenomen. Het is het beste middel om uw lipvolume te vergroten.

Pretox Range

Injection Free is een specialistische, cosmetische behandeling die gebaseerd is op de kritische ontdekkingen van de wereldwijde schoonheidsindustrie en op Medik8’s eigen onderzoek. De gel formule vermindert de verschijning van alle soorten rimpels: dynamische, statische rimpels en plooien.

Dynamische rimpels worden gevormd als gevolg van spier samentrekkingen in het gezicht. De meest voorkomende plaatsen van dynamische rimpels zijn, het voorhoofd, de buitenste hoeken van de ogen (de zogenaamde ‘kraaienpootjes’) en tussen de wenkbrauwen. Wanneer spieren samenspannen, veroorzaken ze verkreukelingen van de opperhuid en vormen ze lijnen. Waarschijnlijk de meest effectieve en populaire behandeling tegen rimpels is dynamisch botulinum toxine A, ook wel bekend als Botox. De behandeling heeft een verlammende werking op de spieren van de gezichtsuitdrukkingen en voorkomt daardoor het samentrekken en het vormen van nieuwe lijnen. Pretox Infin8 is een tweede generatie injectie-vrije oplossing voor iedereen die de 40 jaar is gepasseerd en die soortgelijke resultaten wenst te behouden door de botulinum toxine A behandeling, zonder drastische maatregelen. Pretox Infin8 verjongt daadwerkelijk de huid, door te werken aan alle drie lagen van de huid en op de spiervezels, die verantwoordelijk zijn voor de gezichtuitdrukking.

Pretox® Pout bevat een 4 keer hogere concentratie van het actieve ingrediënt, dan andere producten die de lippen meer volume geven, zodat gebruikers binnen een kortere periode meer merkbare effecten zullen zien. Gebruikers kunnen de lipdefiniëring variëren door het meer of minder vaak aan te brengen.

In vitro testen laten ook het effect van het actieve ingrediënt Pal-GHK zien,op de jonge bindweefselcultuur van de mens, waarbij de celproductie met waarden tussen de +146% and +351% toeneemt bij verschillende concentraties.

Voorschrift:

Ingrediënten:

Aqua (Water), Tribehenin, Octyl Palmitate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cera Alba (Beeswax), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Palmotoyl Pentapeptide 3, Sorbitan Isostearate, Citrus Medica Limonum Lemon) Peel Oil, Palmitoyl – GHK, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Borate, Serine, Ricinus Communis (Castor) Oil, Pectin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Arginine, Proline, Retinyl Palmitate, Sorbitol Calcium Ascorbate, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Phenoxyethanol, EDTA Imidazolidinyl Urea, Sodium Hyaluronate, Glycerine, Ethylhexylglycerine, BHT, BHA.

Voor en na:

Belangrijkste actieve hoogtepunten:

Voor volledige informatie over de belangrijkste actieve bestandsdelen, bekijk dan de Medik8 ingrediënten bladen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Dit schreef BeautyJournaal over Medik8:

Lees ook