Een facial mist voor een prikkie!

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

MUA (Make Up Academy) ontving via de  Facebookpagina veel aanvragen van lezers die graag een ´setting mist´ in de collectie wilde zien. Een die perfect hydrateert en ervoor zorgt dat je make-up langer blijft zitten. En het merk luisterde goed naar de fans. En zo zag niet veel later de Pro-Base Makeup Fixing Mist het levenslicht. De spray belooft je huid te verzorgen, te verzachten én te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast blijft je make-up tot acht uur lang perfect zitten. Fijn!

Hoe gebruik je het?

Na het aanbrengen van je make-up houd je de bus op armlengte van je gezicht waarna je het horizontaal over je gezicht sprayt. That’s it. Na gebruik heeft je gezicht ook nog eens een gezonde glow. Ook handig om mee te nemen in je handtas. Je weet maar nooit hoe lang de dag duurt..

Helaas is de spray nog niet te verkrijgen in Nederland, dus mocht je binnenkort afreizen naar Engeland, vergeet dan niet even MUA binnen te lopen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten; de Pro-Base Makeup Fixing Mist kost £5!

Lees ook:

Lees ook