Tips van Gwyneth Paltrow en Carine Roitfeld voor toppers uit de Franse apotheek

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

Binnenkort een wintersportvakantie naar de Franse Alpen gepland? Of heb je plannen voor een weekendje Parijs? Vergeet dan niet even de Franse apotheek in te gaan voor een van deze geweldige beautyproducten. Want wat van ver komt…

Nuxe Huile Prodigieuse

Een multifunctioneel product voor je haar, lichaam, gezicht én handen. Je ontpluist je haren ermee, je droge gezicht wordt er superzacht van en het kan als basis worden gebruikt om je blush beter aan te brengen. Breng de crème direct na het douchen aan op je lichaam voor een natuurlijke glow. Een flesje van 100ml kost ongeveer €14.

SHOP Nuxe hier online.

Klorane Dry Shampoo

Is je haar een beetje vettig, maar heb je geen tijd om je haren te wassen? Bewerk je lokken dan eens met een droogshampoo. Je sprayt het vlakbij de haarwortel, laat het even inwerken en borstelt het daarna uit. Klaar ben je! De dry shampoo van Klorane is een aanrader, maar als we blogger Design Mom mogen geloven, kun je ook gewoon babypoeder gebruiken… Prijs is ongeveer €13 voor 150ml. SHOP KLorane hier online.

Avibon

Carine Roitfeld zweert erbij. Net als Gwyneth Paltrow. De Hollywoodster liet eerder weten dat ze ‘een celebrity op leeftijd kent die Avibon dagelijks gebruikt en er nog altijd even jeugdig uitziet’. Avibon is een dikkige crème (qua textuur nog dikker dan vaseline) die je in je handen warm wrijft waarna het beter uitsmeert op je gezicht. Het product zit vol vitamine A wat weer goed is voor het bestrijden van rimpels en fijne lijntjes, oneffenheden en droge plekjes. Avibon schijnt ook te werken tegen puistjes! Prijs voor een tube van 30gr is ongeveer €8.

Binnenkort naar Frankrijk? Laat het ons weten, dan geven we even ons verlanglijstje door…

Lees ook:

Lees ook