Celebrity hairstylist al 10 jaar in Nederland!

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

De van oorsprong Venezolaanse kapper Louis Amundaray woont dit jaar al tien jaar in Nederland. De hairstylist heeft zijn sporen in kappersland ruimschoots verdiend. De celebrity kapper – hij was een begrip in Caracas als personal hairstylist van verschillende televisiepersoonlijkheden en andere bekende Venezolanen – reisde tien jaar geleden, na o.a Rome en Barcelona, af naar ons land om zich meer te ontwikkelen. Met succes! In zijn salon in de Jan van Galenstraat in Amsterdam kun je al jarenlang terecht voor verschillende knipbeurten en haarbehandelingen.

Louis wil zichzelf absoluut geen ‘standaard’ kapper noemen, maar een ‘professional die geïnspireerd door klanten meegaat met de hedendaagse trend zonder afstand te doen van de wensen van de klant’. Persoonlijke aandacht en het geven van eerlijk en vakkundig advies is iets wat de man uniek maakt in zijn vak. Zo vertelt hij: “Mijn passie is haar. In elke vorm, kleur of stijl blijft het me fascineren. Ieder haartype heeft verschillende behoeftes – of je nu van Europese, Afrikaanse, Aziatische of Zuid Amerikaanse afkomst bent. Het is belangrijk dat de klant weet wat ik doe, waarom ik dat doe, welke producten ik gebruik en hoe hij/zij het haar zelf goed kan verzorgen. Eerlijkheid, empathie en mijn liefde voor het vak staan daarom bij mij bovenaan!”

Welke trends centraal voor 2013? Volgens Louis is tijdloze vrouwelijke glamour en stijlvolle klasse twee trends die we dit jaar veel gaan zien, gecombineerd met een goede styling en verzorging met merken als Moroccan Oil en Keratase.

Lees ook:

Lees ook