Prachtig haar tijdens de feestdagen

04:13 - 02:31
luistertijd 04:13 - leestijd 02:31

Na de lancering van de uiterst succesvolle Elixir Ultime in 2011, een product dat door professionals, consumenten en beautyjournalisten over de hele wereld wordt gewaardeerd, komt Kérastase nu met drie nieuwe op maat gemaakte oliën voor het haar.  Deze oliën worden ‘Grands Crus’ genoemd, de meest verfijnde geparfumeerde oliën voor subliem haar.

Een Grand Cru is een unieke creatie die ontstaat door het samenbrengen van de meest zeldzame en kostbare extracten, die met de uiterste zorg zijn geselecteerd. Dit zijn extracten die we kunnen winnen maar niet kunnen reproduceren. Kérastase heeft het legendarische Oléo-Complexe met deze kostbare extracten vermengd om drie nieuwe op maat gemaakte oliën te creëren.

De ‘Grands Crus’ zijn bij uitstek geschikt om het haar dat gedurende de zomer  is aangetast weer een boost te geven. Daarnaast hebben de Grands Crus een luxe parfum waardoor het haar niet alleen wordt gevoed en glans krijgt, maar ook heerlijk ruikt.

  1. Elixir Ultime Milennium Rose: Voor fijn en gevoelig haar

2. Elixir Ultime Immortal Moringa: Voor verzwakt haar

3. Elixir Ultime Imperial Tea: Voor gekleurd haar

Tips & Tricks

De Elixir ‘Grands Crus’ zijn de meest veelzijdige perfectionerende oliën. Hieronder vijf manieren om ermee te werken:

  1. Geef je haar de luxe verzorging voor het wassen: breng voor het wassen een pompje Elixir Ultime laag voor laag aan op geborsteld haar en masseer het rustig in. Voeg vervolgens een kleine hoeveelheid water toe, wederom inmasseren en goed uitspoelen. Breng dan het aanbevolen bad twee keer aan. Masseer ook dit goed in en spoel het vervolgens uit.  Het haar voelt als herboren.
  2. Intensieve conditioning: zorg ervoor dat het haar, na het uitspoelen van het bad, handdoekdroog is. Breng daarna een pompje Elixir Ultime aan op de lengten en punten. Creëer zo een glanzende look.
  3. Vóór het föhnen: Breng een pompje Elixir Ultime aan op de lengten en punten van handdoekdroog haar. Herhaal indien nodig. Föhn het haar zoals gebruikelijk. Het haar is gestyled en ruikt heerlijk.
  4. Finishing touch: Voor een extra glad resultaat kun je als finishing touch nog een kleine hoeveelheid Elixir Ultime aanbrengen op de lengten en punten van het geföhnde haar. Dit geeft het haar net die glans die het nodig heeft.
  5. Leave-in verzorging: gedurende de dag heeft je haar zo nu en dan toch nog een boost nodig. Elixir Ultime is hier het perfecte middel voor. Breng deze gedurende de dag dan ook aan op haar dat meer controle en voeding nodig heeft. Geniet de hele dag van het geweldige parfum.

Te koop bij de Kerastase kapper.

Lees ook:

Lees ook