Veilig voor je nagels, veilig voor je gezondheid!

00:56 - 00:33
luistertijd 00:56 - leestijd 00:33

De nagelbijbel voor nagelstylisten is de Veiligheidsinformatie Nagelproducten, een handige brochure die je alles vertelt over de samenstelling en ingrediënten van nagelproducten en de wetgeving waaraan nagelproducten aan moeten voldoen. Als nagelstylist kun je namelijk dagelijks in aanraking komen met stoffen die niet goed kunnen zijn voor je gezondheid. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk!

Veiligheidsinformatie Nagelproducten helpt je op weg om alles te weten te komen over de producten waarmee je werkt. De brochure is een initiatief van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). Benieuwd? De vernieuwde editie is onlangs uitgekomen en is heel gemakkelijk  (én gratis!) online te downloaden.

Lees ook:

Lees ook