Meet the stripper to go, van Deborah Lippmann

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

Het overkomt je vaak genoeg: in alle drukte ben je vergeten je afgebladderde nagellak van je nagels te halen. De vrouw anno 2013 is nu eenmaal druk. De uitkomst voor alle bezige bijen onder is zijn The Stripper To Go nagellak remover ‘wanten’ van Deborah Lippmann.

Hoe het werkt?

Per tien vingers is 1 wantje voldoende voor het schoonmaken. Even laten inwerken en weg is je nagellak. Ze ruiken ook nog eens lekker naar aloe vera en lavendel die tegelijkertijd je nagelriemen verzorgen. We zien onszelf al in de auto zitten met het wantje om: als de file eenmaal voorbij is, zijn je nagels mooi schoon. Een uitkomst!

De nagelwantjes zijn te koop voor $12 in de webshop van Deborah Lippmann.

Lees ook:

Lees ook