Weg met rimpels en donkere vlekken..

02:33 - 01:31
luistertijd 02:33 - leestijd 01:31

Rechargeable Vitamin C™. Van krachtige Vitamine C is klinisch bewezen dat ze anti-aging voordelen bezitten. CE-Thione helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen (de belangrijkste oorzaak van huidveroudering), terwijl het de vorming minimaliseert van donkere vlekken voor een zichtbaar heldere teint en een verbeterde en steviger huid textuur.

In tegenstelling tot alle andere vitamine C serums, maakt CE-Thione gebruik van ons handelsmerk “Oplaadbare Vitamine C ™”. Elke druppel van vitamine C in dit serum is gegarandeerd  fris en zeer krachtig zodat u de resultaten krijgtdie vitamine C kan leveren.

De speciale formule bootst na hoe het lichaam van nature vitamine C stabiel houdt in de huid. De Vitamine C is ‘opgeladen’ doordat het met twee antioxidant ‘bondgenoten’ in een oplossing zit. Deze 2 antioxidanten, Vitamine E en L-Glutathion regenereren het vitamine C molecuul zodra het wordt gebruikt tot een stabiele en werkende anti-oxidant.

Dermatologen en huidverzorging deskundigen zijn het er over eens dat gestabiliseerde Vitamine C  één van de belangrijkste ‘wapens’ beschikbaar om beschadiging van de huid te voorkomen en de tekenen van veroudering zoals rimpels, fijne lijntjes, verlies van stevigheid en pigmentatie te herstellen. Ce Thione is momenteel het best werkende Vitamine C product op de markt.

Belangrijkste bestanddelen:

CE-Thione in een notendop

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook