Cremige reiniger met L-Amandelzuur

02:53 - 01:43
luistertijd 02:53 - leestijd 01:43

Dit product van Medik8 bevat: L-amandelzuur, natuurlijke glycerine, cocoa zaad boter en organische sinaasappel olie. creamCleanse heeft een zijdezachte structuur, een zachte afschilderingreiniger en is ontworpen voor alle huidtypes, vooral voor de droge en rijpe huid. Het reinigingsproduct is uitzonderlijk mild en lost hardnekkige make-up, talg, vuil en verontreinigingen grondig op. creamCleanse zorgt tevens voor een perfect schone huid en heeft daarnaast ook een kalmerende werking.

De rijpere huid is over het algemeen droger dan de jongere huid en vereist hydratatie en voeding, ook tijdens de reinigingsfase. creamCleanse bezit daardoor verscheidene krachtige bevochtigingsmiddelen en huidconditioners, inclusief natuurlijke glycerine en Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter.

Effectieve reiniging
De droge huid of rijpe huid heeft reiniging nodig voor de oude en oppervlakkige lagen. creamCleanse profiteert van de zachte maar effectieve reiniging van chirally L-amandelzuur (niveaus verminderd in vergelijking met poreCleanse en betaCleanse). Zachte organische sinaasappelolie helpt de overgevoelige huid te kalmeren na het gebruik van watten.

Hoe te gebruiken?
Reinig de huid tweemaal per dag. Pomp een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de palm van de hand en masseer het vochtig gezicht- en halsgebied. Verwijder het product met lauw water en dep het gezicht droog. Gebruik vervolgens een Medik8 antioxidant product, gevolgd door een Medik8 hydrator. 250 ml, € 32,25.

Ingrediënten

Aqua, Stearinezuur, Caprylzuur / Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Boter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, amandelzuur, Citrus aurantium dulcis (Sweet Orange Oil), Triethanolamine, Carbomer, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, limoneen , Linalool, Citral

creamCleanse bevat geen parabenen en geen SLES (of soortgelijke agressieve wasmiddelen) die de huid kunnen irriteren. creamCleanse is 100% zeep vrij en voorkomt het uit drogen, huid schilferen of roodheid van de huid.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook