shop BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband is ideaal onder kleding en op plekjes waar goede kleefkracht zo nodig is. Extra dun en onzichtbaar. Bekijken Medik8 poreCleanse is ontwikkeld voor een diepe reiniging van de poriën en vernieuwing van de dagelijkse afschilfering. poreCleanse bevat de juiste hoeveelheid AHA L-amandelzuur, waarvan is […]

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

Medik8 poreCleanse is ontwikkeld voor een diepe reiniging van de poriën en vernieuwing van de dagelijkse afschilfering. poreCleanse bevat de juiste hoeveelheid AHA L-amandelzuur, waarvan is aangetoond dat het soortgelijke ex-foliërende eigenschappen heeft als glycolzuur, maar zonder dezelfde mate van prikkeling of irritatie. Dit leidt uiteindelijk tot een superieur resultaat en een comfortabele ervaring. L-amandelzuur is uniek onder de alfa hydroxy zuren omdat het lipide oplosbaar is en daardoor in staat is om binnen te dringen in de poriën voor een diepe reiniging. Het is de perfecte vruchtenzuur reiniging voor de vette huid en probleemhuid.

Zonder irritatie, wel effectief

Tea tree olie is een natuurlijke antibacteriële beschermer, die de poriën diep infiltreert en helpt bij het aanpakken en voorkomen van de oorzaken van een probleemhuid. De theeplant heeft ook een onderscheidende en een prettige frisse geur met een van de voordelen dat er geen kunstmatige parfums gebruikt worden.

 

Fijn in gebruik

Reinig de huid tweemaal per dag. Pomp een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de palm van de hand en masseer in vochtig gezicht en halsgebied. Verwijder het product met lauw water en dep het gezicht droog. Gebruik vervolgens een Medik8 antioxidant product gevolgd door een Medik8 hydrator.

Voorzorgsmaatregelen
Vermijd contact met de ogen. Als er toch contact optreedt, onmiddellijk spoelen met water. Als er irritatie van de huid optreedt, gebruik onmiddellijk stoppen. Indien irritatie aanhoudt, contact opnemen met een professionele huidverzorger of uw huisarts.

Wij raden het gebruik van zonnebrandbescherming aan.

Inci-overzicht

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, L-amandelzuur, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Glycerin (Veg), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol, Quillaja saponaria, Yucca Vera, Citric Acid, limoneen. poreCleanse bevat geen parabenen en geen SLES (of soortgelijke agressieve wasmiddelen) die de huid irriteren en is 100% zeep vrij.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook