Beschadigd of droog haar Haar

Guhl Rijke Voeding tegen beschadigd en breekbaar haar

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Bye bye beschadigd haar…

Dubbel pret met Guhl: de haarproducten zitten sinds kort in een nieuw, vrouwelijk jasje én de Rijke Voeding lijn is uitgebreid met twee nieuwe producten. Zeg maar dag tegen beschadigd en droog haar dankzij het nieuwe en vooral exotische ingrediënt Monoi-olie.

Beschadigde coupe
Invloeden van buitenaf, te denken aan zwemmen in chloor of zeewater, UV-straling en luchtvervuiling, zorgen er mede voor dat je haar zowel aan de buiten- als binnenkant beschadigd raakt. De stijltang en föhn doen helaas ook niet veel goeds voor je haardos. Een goede haarverzorging is daarom een pré. De Rijke Voeding lijn van Guhl belooft je haar weer gezond te maken.

Totale verzorging
De Rijke Voeding lijn bestond al uit een shampoo, crème-conditioner, daily repair & protect crème en een deep butter masker en is vanaf nu ook aangevuld met een 1-minuut  geconcentreerd masker en een haarpunten elixer. Het geheime ingrediënt is Monoi-olie uit Oceanië dat naast een heerlijke geur ook voor optimale hydratatie zorgt. Monoi-olie zit namelijk bomvol waardevolle proteïnen en essentiële lipiden die de elasticiteit van je haar herstellen en ook de haarstructuur van binnen uit regenereert.

Technologieën
Guhl werkt met drie verschillende technologieën waaronder Inner-Repair Technology, Lipid-Replacement Technology en Monoi-Hydro Technology. De eerste twee verzorgen de haarstructuur van binnenuit door deze op te vullen en te herstellen. Zo zorgt de Lipid-Replacement Technology ervoor dat de verloren lipiden, die zorgen voor elasticiteit en bescherming tegen haarbreuk, weer worden aangevuld. De Monoi-Hydro Technology is er juist verantwoordelijk voor het haar aan de buitenkant glanzend te maken.

De claims:

  • Rijke voeding dankzij Monoi-olie die hydrateert en verzorgt
  • Elasticiteit van het haar wordt herstelt
  • Haarbreuk wordt verminderd met 90%

Lees ook:

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen