Make-up Teint

Egale teint met de Etos Skin Smoothing Primer

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

De perfecte basis voor onder je make-up…

Etos komt met de Skin Smoothing Primer die je aanbrengt onder je foundation om onder andere oneffenheden te vervagen en ervoor te zorgen dat je make-up langer blijft zitten. De primer laat daarnaast een zijdezacht laagje op je gezicht achter voor een stralende teint.

Frisse blik
De Etos Skin Smoothing Primer is een transparante gel die rode plekjes en fijne lijntjes vervaagt, de huid glas maakt en je gezicht een frisse uitstraling geeft. De primer is op verschillende manieren te gebruiken: over je dagcrème voor een natuurlijke look of als extra basis voor onder je foundation.

De claims:

  • De perfecte basis voor onder je foundation
  • Vervaagt rode plekjes en lijntjes|
  • Geeft je huid een frisse blik en een egale teint

De Etos Skin Smoothing Primer is voor 5,99 euro verkrijgbaar bij alle Etos filialen.

Lees ook:

 

 

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen