De perfecte basis voor onder je make-up…

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Etos komt met de Skin Smoothing Primer die je aanbrengt onder je foundation om onder andere oneffenheden te vervagen en ervoor te zorgen dat je make-up langer blijft zitten. De primer laat daarnaast een zijdezacht laagje op je gezicht achter voor een stralende teint.

Frisse blik
De Etos Skin Smoothing Primer is een transparante gel die rode plekjes en fijne lijntjes vervaagt, de huid glas maakt en je gezicht een frisse uitstraling geeft. De primer is op verschillende manieren te gebruiken: over je dagcrème voor een natuurlijke look of als extra basis voor onder je foundation.

De claims:

De Etos Skin Smoothing Primer is voor 5,99 euro verkrijgbaar bij alle Etos filialen.

Lees ook:

 

 

 

Lees ook