Geniet langer van je nieuwe kleurtje...

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Voor diegenen die langer willen genieten van een haarkleuring kunnen zomaar eens op de nieuwste haarkleuringen van Garnier stuiten. De ColorBrush Talent producten beloven een intensieve, permanente kleuring die speciaal is gemaakt voor applicatie met een kwast.

Zijdezachte lokken
Pas gekleurd haar heeft een prachtige glans, maar helaas gaat deze naar verloop van tijd weg. Niet volgens Color Brush Talent die 9 weken lang een prachtige hoogglans achterlaat, 100% grijsdekkend is en zijdezacht aanvoelt.

Bloemenoliën
De romige crèmeformule is verrijkt met bloemenoliën en parelmoer, is makkelijk te mengen en drupt niet. Eventjes 30 minuten inwerken en je hebt een nieuwe kleur. Extra handig: de tubes zijn hersluitbaar dus ook erg geschikt om uitgroei meerdere malen ermee te behandelen.

De haarkleuringslijn bestaat uit dertien kleuren variërend van gitzwart en natuurlijk bruin tot aan diamantblond en intens rood. Color Brush Talent is voor 8,99 euro te koop bij de drogist.

De claims:

Weet je waar wij nou zo benieuwd naar zijn? Of het echt lekker werkt met een kwast op je eigen hoofd? Heeft iemand het al geprobeerd – helaas zijn wij geen goede proefpersonen, wij laten ons haar alleen bij de kapper kleuren.

Lees ook:

 

Lees ook