Dubbel pret met Double Wear…

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Estée Lauder breidt haar collectie uit met een nieuwe foundation én poeder in verschillende tinten. De Double Wear Stay in Place make-uplijn belooft de hele dag te blijven zitten zonder het gevoel te hebben dat je iets op hebt. De vetvrije, talgregulerende textuur zorgt er daarnaast voor dat de foundation comfortabel zit en je geen pukkeltjes krijgt.

Double Wear Stay in Place foundation
De Double Wear Stay in Place langhoudende foundation en poeder bevatten tevens SPF 10 voor een optimale zonbescherming. De foundation bestaat verder uit hydraterende, talgregulerende eigenschappen die verstopte poriën tegengaan. Het resultaat belooft een stralende teint.

Double Wear Stay in Place poeder
Je maakt je look af met de poeder van Double Wear die zorgt voor een lichte, half-matte finish die perfect blijft zitten. Ook deze heeft een SPF 10. De poeder komt in zes verschillende tinten, de foundation in twaalf.

De claims:

•    De foundation blijft 15 uur lang zitten
•    Warmte- en vochtbestendig
•    Geurloos en vlekt niet
•    Veroorzaakt geen acne door de vetvrije, talgregulerende textuur

De producten zijn vanaf 15 oktober te koop voor 37 euro (foundation) en 40 euro (poeder).

Wij hebben de producten nog niet getest.

Lees ook:

Lees ook