Stimulerend, beschermend, ontspannend

02:18 - 01:22
luistertijd 02:18 - leestijd 01:22

Geen stress met hannah Personal Choice!

Wanneer we ouder worden, worden de cellen minder actief. Naast biologische factoren zoals een tragere celdeling en vermindering van het volume, eisen ook mechanische factoren als expressie en zwaartekracht hun tol in de loop der jaren.

Personal Choice bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van uw huid te stimuleren en te behouden in plaats van geforceerd proberen jong te blijven.

Meervoudige werking voor een langdurig effect

Dankzij het natuurlijke Myoxinol uit de Personal Choice kunnen expressierimpels op een aangename manier verminderen en worden voorkomen. Myoxinol is een plantaardige peptide, welke gewonnen wordt uit het graan van de okrapant (soort hibiscus) en geeft een ontspanning op de spiercontracties in de huid. De biologische werking, door Myoxinol, op de vertraging van het verouderingsproces is een krachtige aanpak voor een gezonde huid.

Stimulerend, beschermend, ontspannend

De actieve ingrediënten, zoals de in olie oplosbare vitamine C en in E werken enerzijds krachtig als antioxidant op de vrije radicalen en hebben anderzijds een weerstand verhogende en collageen stimulerende functie. Het toegevoegde Anti-Leukine-6, afkomstig uit bruine algen, heeft de capaciteit om celschade aan het DNA in de huid, bijvoorbeeld door oxidatieve stress van UV-straling, te minimaliseren en langerhanscellen te prikkelen.  Door deze ontstekingsremmende werking en uitgekiende samenstelling biedt Personal Choice  unieke DNA-bescherming tegen zon- en stressreacties.

Zelfs een onrustige huid wordt ‘relaxed’ dankzij de werking van Myoxinol. Dit wordt versterkt door de ontstekingsremmende en anti-flammatoire werking van kamille en sheabutter. De uitgekiende samenstelling reguleert de pH-waarde en talgproductie, verzacht en egaliseert het huidoppervlak, kalmeert en helpt roodheid als gevolg van huidirritaties verminderen.

Kortom, Personal Choice is de persoonlijke keuze voor een mooie, veerkrachtige huid, zonder stress!

hannah Personal Choice is verkrijgbaar voor € 77,-/50ml bij de hannah huidcoaches. Kijk voor meer informatie over huidverbetering en de huidcoach op www.huidcoach.nl.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer nieuws van hannah.

Lees ook