shop Bapscarcare Littekengel met UV-filter Sneldrogende siliconengel die de gevoelige huid ook beschermt tegen zonlicht. Bekijken Deze lente en zomer is het opsteken van het haar helemaal hot. Natuurlijk staat YouTube weer helemaal vol met heerlijke inspiratie video’s en daarom moest ik er een aantal met jullie delen. Naast video’s zijn haar accessoires ook heel […]

01:15 - 00:45
luistertijd 01:15 - leestijd 00:45

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Deze lente en zomer is het opsteken van het haar helemaal hot. Natuurlijk staat YouTube weer helemaal vol met heerlijke inspiratie video’s en daarom moest ik er een aantal met jullie delen. Naast video’s zijn haar accessoires ook heel belangrijk en dan bedoel geen versiersels maar producten om het opsteken van het haar makkelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan hair donuts en goede schuifspeldjes.

Up-side-down French braid

Mijn favorieten hair-tutorial is een up-side-down French braid bun. Zo mooi en klassiek. De dame in de video heeft natuurlijk prachtig haar en ze laat het zo makkelijk lijken (wat het niet is).

Easy Updo

Nog een video van de dames van Luxyhair en dit keer echt een easy updo.

Zeemeerminnen staart

Technische gezien is dit niet het haar opsteken, maar ik vond deze video zo slim en de look zo mooi dat ik deze wel moest delen.

Voor goede haarbenodigdheden hoef je echt niet stad en land af te zoeken. Tegenwoordig kan je producten als hair-donuts en professionele haarspeldjes overal kopen, kijk eens in je locale drogisterij want zelf daar hebben ze goede haaraccessoires.

Zie ook: Een valse bob

Lees ook