hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Er wordt gewerkt vanuit de kern van de huid, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Een belangrijke methode hiervoor is de bindweefselmassage met […]

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Er wordt gewerkt vanuit de kern van de huid, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Een belangrijke methode hiervoor is de bindweefselmassage met hannah producten. Deze effectieve massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel). Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een aangename en ontspannen massage!

De belangrijke functie van het bindweefsel

Eén van de belangrijkste taken van het onderhuidse bindweefsel is de opslag van energie. In dit weefsel worden de voedingsstoffen in de vorm van vetcellen opgeslagen. Het onderhuidse bindweefsel dient ook als isolatie- en beschermlaag en is verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Een goede aan- en afvoer van deze stoffen is essentieel voor een gezonde en mooie huid.

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden tevens de volgende effecten bereikt:

De bindweefselmassage is toe te passen bij vele vormen van huidverbetering zoals bij acné, eczeem, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten en/of afwijkingen. Uiteraard kan de bindweefselmassage ook ter verbetering van een gezonde huid en op het gehele lichaam toegepast worden.

De bindweefselmassage wordt uitgevoerd door de huidcoach, welke zich ‘specialist in huidverbetering’ mag noemen, na afronding van de opleiding hannah Bindweefselmassage.

 

 

Lees ook