“Happiness is like perfume: you can’t give it away without getting a little on yourself” Welke parfums dragen bij aan een ultiem feestgevoel? Welke accessoires? Welke cadeaus geeft u? Welke cadeaus zet u op uw verlanglijstje? Annindriya Perfume Lounge heeft mooie cadeautips voor u op een rij gezet.

05:16 - 03:09
luistertijd 05:16 - leestijd 03:09

“Happiness is like perfume: you can’t give it away without getting a little on yourself”

Welke parfums dragen bij aan een ultiem feestgevoel? Welke accessoires? Welke cadeaus geeft u? Welke cadeaus zet u op uw verlanglijstje? Annindriya Perfume Lounge heeft mooie cadeautips voor u op een rij gezet.

 

Originele Cadeaubonnen:

Bij de Perfume Lounge kunt u kiezen uit verschillende cadeaubonnen. Een zeer speciale cadeaubon is de Personal Perfume Profiling (€90,-). Een Perfume Profiling is een anderhalf uur durende geurreis. Tijdens deze reis zoeken we naar parfums die het mooist bij u aansluiten en op de huid het beste tot hun recht komen. Op basis van een huidanalyse, uw persoonlijkheid en stijl, herinneringen en voorkeuren ontvang u een concreet advies en weet u voortaan welke parfums het mooist op u aansluiten.

Een luxe variant van deze cadeaubon is: Personal Perfume Profiling met bijbehorende parfumfles €190,- Het is ook mogelijk een cadeaubon te geven met een geldwaarde naar keuze. De cadeaubonnen worden feestelijk en kleurrijk ingepakt met een persoonlijke boodschap van de gever.

 

Oude tijden herleven: Sieraad met parfum

Behalve op uw huid, kunt u nu uw parfum bij u dragen in een prachtig uniek sieraad. De Zuid-Afrikaanse parfumeur Tammy Frazer heeft samen met de sieraden ontwerper Duncan Stevens deze intrigerende ampulla ontworpen, waar een paar druppeltjes pure parfum inpassen. De ampulla hangt aan een zijden koord en wordt gedragen als een halsketting. Tijdens het dragen komt langzaam de geur subtiel vrij.
De ampulla is als eerste in Europa bij de Perfume Lounge te koop in sterling silver (€150)  en 18 krts gold plated (€170). Bij deze sieraden ontvangt u een paar druppels zuiver parfum van Frazer Parfum (met pipet) als geschenk.

“Happiness is like perfume: you can’t give it away without getting a little on yourself”

Welke parfums dragen bij aan een ultiem feestgevoel? Welke accessoires? Welke cadeaus geeft u? Welke cadeaus zet u op uw verlanglijstje? Annindriya Perfume Lounge heeft mooie cadeautips voor u op een rij gezet.

Begeerlijke cadeausets met parfum en bodylotion:

Met de cadeausets van 10 Corso Como en Houbigant Quelques fleurs l’original kunt u, u parfum layeren. Layeren betekent letterlijk: in laagjes opbouwen. Door een bodylotion van uw eigen parfum te gebruiken, creëert u de eerste geurende basislaag. Als u tenslotte als finishing touch nog een beetje parfum op uw huid sprayt, kunt u de hele dag en nacht geurend door.

 

10 Corso Como

Het parfum 10 Corso Como uitgebracht in 1999, is gemaakt door parfumeur Olivier Gillotin. Het parfum opent met rozen en geranium, gecombineerd met vetiver. Daarna ruik je musk, sandelhout en oudh. De geschenkdoos van 10 Corso Como is er in twee varianten: Eau de parfum (100ml) & bodylotion (150ml) of eau de parfum met badparels (150ml): beide cadeausets resp €100.

Houbigant Quelques fleur l’original

Quelques fleurs l’original is in 1912 uitgebracht en was het eerste parfum met een vol bloemen boeket. Het parfum is rondom de jasmijnbloem gemaakt. Daarnaast ruik je rozen, sandelhout, musk en amber. Eau de parfum (100ml) & bodylotion (150ml) tesamen als luxe cadeauset €80.

Limited edition flacons van Caron:

Caron heeft prachtige limited edition flacons, waar udirect hebberig van wordt. De flacons zijn rijkelijk belegd met swarowski steentjes en kunnen gevuld worden met een parfum naar keuze. De liggende flacon is met zwarte swarowski belegd. De staande flacon met champagne swarowski. Daarnaast is er een prachtige hanger met rode swarowski waar u 2ml parfum in kunt doen en aan uw ketting kunt dragen of aan uw tas kunt hangen.

 

Sen7 tasverstuiver:

We zijn zelf helemaal weg van deze geur accessoires: begeerlijke tasverstuivers van Sen7.
Zeer geschikt om uw parfum overal in mee te nemen. Klein & fijn, ligt heerlijk in de hand, hoogwaardig materiaal, kleurrijk en heel makkelijk in gebruik. De tasverstuiver is er in twee varianten, de easy fill en de variant met een bijpassend trechtertje. De inhoud van de Sen7 is 6 ml. Keuze uit vele kleuren en kleur combinaties: zwart, rubber, goud, turquoise, metaal, hoogglanzend of juist mat. De prijzen van de Sen7 tasverstuivers liggen tussen de €30,- en €40,- . Zie ook de korte filmpjes over het gebruiksgemak.

Geparfumeerde armband:

Naar oude tradities heeft het merk Maison Francis Kurkdjian geurende  leren armbanden ontworpen. Een dunne leren armband met zilveren sluiting om uw geur altijd bij u te kunnen dragen.

De leren armbanden zijn er in de geuren APOM (A piece of me) Lumière Noire en Aqua Universalis. De prijs van de armbanden zijn €180,-. Het kan ook heel aantrekkelijk zijn om uw eigen geur cadeau te doen aan uw geliefde in de vorm van deze leren armband.

Lees hieronder ook over de andere heerlijke parfumnieuwtjes van Annindriya Perfume Lounge.

Dit nieuws behoort tot het Annindriya Perfume Lounge merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

 

Lees ook