shop Australian Bodycare Heel Repair voetcrème Onovertroffen en zo betaalbaar! Deze hielencrème met maar liefst 25% urea houdt de kloofjes echt onder controle. Urea is de beste stof die we kennen hiervoor en nog niet eerder kwamen we een product tegen met zo’n hoog percentage. We zijn om. Dit is een toppertje. Bekijken Nadat ze […]

02:56 - 01:46
luistertijd 02:56 - leestijd 01:46

Nadat ze gespaard had of anders gezegd haar no-buy periode achter de rug was, kon ze er weer eens uitgebreid op losgaan. Deze zomer was het jachttijd voor gezicht en lichaam en zonbescherming. Wat hadden Skins, Douglas, MOOI en Ici Paris haar te bieden? De geboden kennis, het assortiment en de hoeveelheid samples zijn een belangrijke graadmeter voor Jolanda. Lees hier deel 3: haar shopervaring bij MOOI parfumerie in Naaldwijk.

Parfumerie Mooi in Naaldwijk is de parfumerie die op mijn woon-werkroute ligt. Ik ga er regelmatig langs om mijn O.P.I nagellakverzameling aan te vullen. Helaas is deze collectie niet groot, maar de meest gangbare en rustige kleuren kan ik daar wel vinden. Ook hebben ze er een grote collectie KOH nagellakken en de bijbehorende nagel-en handverzorgingsproducten.

MOOI is overzichtelijk ingericht waardoor je er goed kan rondkijken

De winkel is fris ingericht en groen en wit zijn de herkenbare kleuren van Mooi. Ook Mooi heeft een klantenpas waarmee je 10% korting kunt krijgen. Ze hebben vaak aanbiedingen van 1 merk waarbij je dan weer een tasje cadeau krijgt. De winkel is rechthoekig van vorm en in het midden is er een grote witte toonbank waar ook van alles op uitgestald staat. Ik vind het belangrijk dat ik eerst even kan rondkijken en dan pas mijn aankoop ga doen. Ik wil niet het idee krijgen dat ik wat mis!

Ze adviseert me samples van een merk dat ik normaal nooit zou (kunnen) kopen. Slim!

Mooi heeft een beautyschool en daar tref je meiden en vrouwen die er lustig op los experimenteren met het maken van smokey eyes. Ongestoord oefenen, dat klinkt goed! De dag dat ik er was zocht een zelfbruiner voor mijn benen en raakte het spoor bijster in bij het grote aanbod. Systematisch vroeg de verkoopster wat ik precies wilde en verwachtte, en zo kon ik rustig en overzichtelijk mijn keuze maken. Bij het afrekenen mocht ik zelf bepalen van welk merk ik samples wilde hebben. Ze vroeg me: ‘Zou je iets willen proberen, wat je normaal gesproken niet zo snel zal kopen?’ Ha, schot in open doel, doe dan maar La Prairie! Vervolgens kreeg ik vier mooie samples!

Vergeet ik nog bijna te vertellen dat ik er onlangs kocht: Shiseido Advanced Essential Energie body revitalizing emulsion en Brilliant Bronze Tinted self tanning gel. Van Guerlain de light tan, de Meteorites, Kiss Kiss  lipstick nr. 361, lippotlood en oogschaduw met vier kleurtjes. Van La Prairie de Concentrated cellular lip renewal concentrate en van O.P.I. de ‘meet me on the star ferry’ ( plus gratis een fullsize  ‘drip and dry’ ).

Lees hieronder ook de ander reviews van Jolanda.

Lees ook