Collistar, Paula’s Choice, Pascaud

02:58 - 01:46
luistertijd 02:58 - leestijd 01:46

Jaja, leer onze pappenheimers kennen, de lezeressen van BeautyJournaal die met een met parels bekleed flesje alleen niet accepteren. De verpakking mag stralen van luxe, maar wat erin zit moet nog duizend keer beter zijn: simpel, hardcore en doeltreffend. BeautyJournaal heeft een paar slimme serums voor haar veeleisende fans op een rijtje gezet! Deel 2…..

Paula’s Choice Resist Ultra-Light Super antioxidant concentrate serum

Het serum tegen huidveroudering is licht als water, maar zit boordevol hoge concentraties krachtige antioxidanten, waaronder vitamine C. Deze antioxidanten zijn gecombineerd met celcommunicerende en huidherstellende ingrediënten als hyaluronzuur om de huid te beschermen en te voeden. Het bevat tevens verzachtende, anti-irriterende stofjes. Bovendien maakt het serum de huid extreem glad en steviger en vermindert rimpels. Het laat zich gemakkelijk over het gezicht verdelen en fixeert tot een gladde, glansvrije finish. Prima voor de vette/gecombineerde huid. Je kan het voor of na je nachtcrème gebruiken en vóór een product met zonnefilter. Dit serum is ook zeer goed te gebruiken als primer onder je foundation. Lees er ook hier meer over. 30 ml € 31,-

Collistar Attivi Pur Vitamine A + C + E 

Voor het eerst dat Collistar op deze manier ‘actives’ uitbrengt. Serums met specifieke doelen, maar eenvoudig en essentieel. Naast het hyaluronzuur en collageen serum vinden wij deze het leukst: de antioxidanten mix. Hij is geschikt  voor alle huidtypen en in het bijzonder voor een huid die dof is energie kan gebruiken. Lekker na de winter dus. Het serum is melkachtig en vloeibaar, geurloos, laat zit makkelijk met een grote pipet opbrengen en inmasseren. Het serum is op glycerine basis. 30 ml kost € 39,50.

Pascaud Re-boost serum

Pascaud Re-Boost serum is ideaal voor het verhogen van de celactiviteit, het egaliseren van textuur en kleur van de huid, het verfijnen van poriën en fijne lijntjes en hydratatie van de huid. Er zit onder meer in: Vitamine A (retinol 0,01%1).en Vitamine A derivaat (retinyl palmitate 0,5%).Co enzym Q10 (ubiquinone 0,03%2),  Jojoba olie (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Avocado olie (Persea Gratissima Oil), Soja olie ( Glycine soja oil) en Vitamine E (tocopherol) : werkt als antioxidant samen met vitamine A, is een moisturizer en celbeschermer. Het serum heeft een hele lichte consistentie (is dun en zeer vloeibaar) en is buitengewoon zuinig in gebruik. Ik heb slechts enkele druppels van het serum nodig voor mijn hele gezicht. Het serum is zeer gemakkelijk over mijn huid te verdelen en in te masseren waarna het goed en redelijk snel wordt opgenomen. Na aanbrengen, glanst mijn huid mooi en subtiel, zonder vettig te glimmen. Het serum bevat geen parfum en is nagenoeg geurloos. 30 ml €78,05.

Lees hier ook de review van Dorine over dit product.

Lees ook