Perine breekt met tradities in haar vak:, luister maar....

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

In deze heerlijke podcast praat ik een uur lang met schoonheidsspecialiste en ondernemer Perine Heerooms van Instituut Perine uit Mijdrecht. Ze zit al meer dan 30 jaar in het vak en blijft haar bedrijfsconcept en haar visie op het vak regelmatig opnieuw uitvinden.

In deze podcast praat ik met haar over haar drive om altijd door te blijven leren, om nieuwe inzichten te krijgen die haar verder kunnen brengen. In haar vak als schoonheidsspecialiste, als ondernemer en vanaf 2024 ook als coach.

Ze heeft een nimmer aflatende nieuwsgierigheid naar anders en meer, maar dat kan ook betekenen naar minder en efficienter en intensiever. Perine deinst er niet voor terug om grote stappen te maken, zo vertelt ze ook in ons gesprek.

Het is gedurfd hoe ze haar behandelaanbod rigoureus verandert om haar ook veranderende doelgroep beter te kunnen bedienen, maar zelf ook gemotiveerd te blijven in het vak.

Dertig jaar ervaring, een lange staat van non-stop learning met opleidingen, workshops en coachtrainingen.

Luister naar dit boeiende gesprek met Perine Heerooms, over de kansen en valkuilen van het vak van de schoonheidsspecialiste en het schoonheidsinstituut.

Lees ook:

Luister op:

Speel deze podcast af op:

Lees ook