Waarom zijn volle lippen zo hot? De oorsprong is verrassend (eenvoudig).

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Onlangs heb ik een lang interview opgenomen met de bekende cosmetisch arts KNMG, drs. Frodo Gaymans over lipbehandelingen. Dat complete interview kun je onderaan dit artikel nog eens bekijken. Nu gaan we in op de deelvraag waarom volle lippen zo hot zijn?

In deze korte video legt hij het heel goed uit. Het heeft natuurlijk alles met sexyness te maken. Maar hoe werkt dat dan precies? Het idee is immers ergens vandaan gekomen. Nou luister maar!

Bekijk hieronder ook het complete interview van een half uur. Daarin worden werkelijk alle vragen besproken die je maar kan hebben over het lip-kin gebied. Hoe meer kennis je hebt en krijgt, hoe beter je kan aangeven wat je wensen zijn en wat haalbaar is voor een mooi resultaat.

Lees ook:

Lees ook