Louis Widmer, FILORGA, Alka, ORLY, Charlotte Tilbury

08:23 - 05:02
luistertijd 08:23 - leestijd 05:02

In onze nieuw in de winkels rubriek lees je elke maand weer over de nieuwste lanceringen op het gebied van skincare, make-up, haircare en meer! In dit artikel delen we een fijne mix van een aantal nieuwe producten met je. Van huidverzorging voor de jonge huid en supplementen, tot nagellak en concealer. Doe lekker inspiratie op!

LOUIS WIDMER: 3 gloednieuwe, verzorgende producten voor de jeugdige en nog jonge huid!

Speciaal voor de jonge huid heeft Louis Widmer twee nieuwe dagverzorgingsproducten en een crème voor de nacht uitgebracht.

Moderne eisen van jonge consumenten 

De producten zijn vegan, bevatten geen vaste microplastics, siliconen, alcohol, kleurstoffen en allergenen én ook geen porie-verstoppende stoffen. Dat vooropgesteld! Ze bevatten wel uitgekiende cocktails van werkzame stoffen die de jonge huid goed gehydrateerd houden. Ze zijn zacht en hebben een fijne textuur die snel opgenomen wordt. Ze laten dus geen plakkerig gevoel achter.

Mattifying Moisturiser – picture perfect day is een matterende dagverzorging die intensief hydrateert, verzorgt en beschermt, maar ook de poriën en de algehele huidstructuur verfijnt.

Moisturising Cream UV 20 – no thirst today is een hydraterende crème met een spf 20. Het geeft een mooie glow aan je huid, hydrateert krachtig, en legt een elastische, beschermende film op je huid. Het toegevoegde UV-filter beschermt tegen UV- en infraroodstralen én tegen blauw licht.

Good Night Creamovernight booster is een nachtcrème die de huid diep voedt, regenereert en revitaliseert. Fijne lijntjes worden opgevuld dankzij hyaluronzuren. De huid zal er bij het ontwaken heerlijk ontspannen uitzien. De hydratatiekracht is optimaal, en ook deze textuur wordt makkelijk opgenomen door de huid.

Het “signature ingrediënt” in alle producten is het bijzondere biostimulatorencomplex. Het bestaat uit negen zorgvuldig geselecteerde aminozuren die bijdragen aan een effectieve hydratatie van de huid, de celactiviteit stimuleren, als ook de collageensynthese, en het versterkt de huidbarrière. Het complex werkt door tot in de diepere huidlagen.

Alle drie producten kun je combineren met het krachtige basisserum Extrait Liposomal.

De Louis Widmer-producten worden onder strikte farmaceutische richtlijnen geproduceerd en staan garant voor een superieure kwaliteit, een maximale doeltreffendheid en een optimale huidtolerantie.

FILORGA – Sleep & Peel 4.5

Een doffe huid, een oneffen huidtextuur, pigmentvlekken, imperfecties, fijne lijntjes en een slappe huid. Wat is de enige techniek die al deze tekenen van huidvermoeidheid in één keer aanpakt? De peeling! FILORGA lanceert de Sleep & Peel 4.5, de micropeeling die geïnspireerd is op de medische peelings.

De unieke formule heeft een concentratie van 4,5% hydroxyzuren (AHA + BHA) die geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

AHA’s

De Laboratoires FILORGA hebben de meest doeltreffende AHA’s geïdentificeerd en ze samengebracht in de formule voor een exfoliërend effect op de oppervlakkige huidlaag en een stimulatie van de collageenproductie. Toegevoegde AHA’s zijn: glycolzuur, citroenzuur, melkzuur, pyrodruivenzuur, appelzuur en wijnsteenzuur.

BHA

FILORGA heeft zich laten inspireren door de kliniektechnieken dn heeft AHA’s gecombineerd met het paradepaardje van de BHA’s: salicylzuur. Het is niet alleen in vet oplosbaar, maar het werkt ook in de poriën om ze te zuiveren en om de huidoppervlak te peelen.

Kalmerend effect

Daarnaast heeft dit product ook een kalmerende werking. De formule Sleep & Peel 4.5 bevat namelijk ook een extract van bruinwier, ‘Laminaria Ochroleuca’, beter bekend als ‘gouden kelp’ om het effect van leds in de kliniek na te bootsen en direct een einde te maken aan door zuur veroorzaakte ontstekingen. Het vermindert de afgifte van ontstekingsmediatoren na een agressie, voor een verzachtend effect en een milde micropeeling.

Het resultaat? Een huid die de volgende ochtend als gloednieuw aanvoelt. Een verfijnde huidtextuur, verhelderde teint en gladde huid.

Shop hier online

 

Alka® – Spermidine Forte

Het geheim van de eeuwige jeugd ligt diep verankerd in de cellen. Ons lichaam is van nature in staat zichzelf te ontdoen van afvalstoffen, een reinigingsproces dat autofagie wordt genoemd. Schone en gezonde cellen zijn een belangrijke basis voor een gezond lichaam, maar naarmate we ouder worden neemt de recycling van niet meer functionerende cellen steeds verder af.

Onderzoekers ontdekten dat er een lichaamseigen stof is die autofagie kan stimuleren. Spermidine is de naam van deze grote schoonmaker die voorkomt in alle lichaamscellen en in voedingsstoffen als boekweitkiemen, tarwekiemen, gedroogde sojabonen, gerijpte cheddar en paddenstoelen. Spermidine Forte is nieuw van Alka® en is het eerste supplement met dit unieke ingrediënt. Het bevat een hoge concentratie spermidine van maar liefst 3mg per capsule uit speciaal geteelde boekweitkiemen en is glutenvrij.

Gezondheidsboost

Spermidine stimuleert het verwijderen van cellen die niet meer functioneren. Celafval wordt vervolgens afgebroken tot kleine moleculen die door het lichaam worden hergebruikt. Met autofagie kun je je lichaam ontzuren op celniveau. Het is een proces dat in alle cellen plaatsvindt – van nieren en lever tot huid en hersenen. Kortom: een enorme boost voor je gezondheid.

Alka Spermidine Forte is volledig natuurlijk en is verkrijgbaar bij de vakdrogist, gezondheidswinkel, reformwinkel en online.

Shop hier online

 

ORLY – Surrealist Fall 2022 collectie

Stop de klok dit najaar en ontdek een collectie die op de rand staat van dromen en realiteit. Onverwachte glinsteringen, crèmes, weelderig mosgroen, bizar blauwgroen, koper en een zwoel rijk rood zijn nog maar het begin!

Deze prachtige herfstkleuren zorgen ervoor dat jouw nagels dit najaar perfect matchen met het seizoen. Zes nieuwe kleuren, met verschillende finishes die ook nog eens goed dekken en lang blijven zitten. Voor welke kleur ben jij in the mood?

Shop hier online

 

Charlotte Tilbury – Beautiful Skin Radiant Concealer

De nieuwe Beautiful Skin Radiant Concealer van Charlotte Tilbury is hét product dat tot wel 16 uur blijft zitten en geeft klinisch bewezen resultaten. De concealer verhult, corrigeert, brightens en lift de uitstraling van de ogen en het gezicht in 30 shades. Zo wordt beloofd.

Magische ingrediënten

  • Niacinamide – verhelderende vitamine B3 tegen de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en vergrote poriën.
  • Vitamine C – egaliseert de teint voor een stralende huid.
  • Hyaluronzuur – houdt het vochtgehalte in de huid op peil voor een gladdere en verzorgde huid.
  • een glow peptide – voor licht-reflecterende finish.
  • en plantaardig collageen – voor een huid die voller en gladder aanvoelt.

De concealer heeft een medium opbouwende dekking, instant glow en langdurige huidverzorgingsvoordelen die samen voor een lekkere, verzorgde huid zorgen.

Wat het magisch maakt…

  • Donkere kringen lijken verminderd met 40% in 28 dagen
  • De huid ziet er gladder en stralender uit met 43%
  • Blijft 16 uur zitten
  • In 1 uur voelt de huid 2x meer gehydrateerd
Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook