Vriendelijk geprijsde producten met bewezen werkzame stoffen

04:44 - 02:50
luistertijd 04:44 - leestijd 02:50

Fijn om ook weer eens aandacht te kunnen geven aan producten bij de drogisterij, en een vriendelijk geprijsd budget. Het is in de Corona tijd even stil geweest met introducties, in de hele beautywereld. We vertellen je over de nieuwkomers binnen het assortiment van Revitalift en Age Perfect.

L’Oreal Revitalift 5% Glycolic Acid Peeling Toner

Hier zullen heel veel vrouwen blij mee zijn. Hoewel het percentage wat mij betreft nog iets hoger had mogen zijn, is het prima voor langduriger gebruik en voor vrouwen van wie de huid nog geen zuurtjes gewend is. L’Oreal communiceert zelf dat deze toner ideaal is voor de jongere huid, voor vrouwen van twintig.

Glycolzuur is verslavend, want het maakt de huid echt heerlijk glad en het heeft een hydraterend effect.

Wetenschappelijk directeur Elisabeth Boudhana, die ik al eens sprak bij de introductie van het geweldige foundation serum met hyaluronzuur, vertelt: ́De formule combineert de zacht chemische werking van glycolzuur met de natuurlijke, pro-desquamerende werking van HEPES, een fysiologische oplossing die we gebruiken voor de aanmaak van celculturen om een ideale pH-omgeving in stand te houden en zo de huideigen enzymen te optimaliseren. Deze thuisbehandeling veroorzaakt geen ongemak, ongeacht huidtint of -type. Eindelijk een peeling die voor iedereen geschikt is, zonder in te boeten op tolerantie of doeltreffendheid.”

Shop hier online

 

L’Oreal Age Perfect Midnight Serum

Het doel van dit nieuwe serum is je huid te laten ontwaken met een uitstekend gehydrateerd gevoel, en een glad effect.

’s Nachts herstelt je huid, dat is bekend, en daarom is gebruik van afgestemde producten voor de nacht zo fijn. L’Oreal spreekt van moedercellen die een handje geholpen kunnen worden. Je vindt je in de onderste laag van de epidermis. Ze vermenigvuldigen zichzelf, delen en beginnen aan hun reis naar boven, de buitenste huidlaag. De proces neemt af naarmate je ouder wordt en de invloed van oxidatieve stress wordt groter.

Het serum bevat een cocktail van mooie werkzame stoffen die het huidvernieuwingsproces in een goed tempo moeten houden, en ervoor moeten zorgen dat de kwaliteit van de cellen ook hoog blijft. Er wordt gebruik gemaakt van een zoetstof uit bittere sinaasappel (Neohespiridine DHC) in combinatie met vitamine E als antioxidantcocktail. Adenosine geeft energie aan de mitochondrien in de celkernen en lipohydroxyzuur helpt het huidoppervlak te verfijnen. Hyaluronzuur is toegevoegd voor de hydraterende kracht.

Ook een ferment van zwarte thee en extracten van truffel zijn toegevoegd om de huidbarriere gezond te houden. De vetstofwisseling blijft op peil. De huidkwaliteit blijft beter.

Shop hier met korting

 

L’Oreal Paris Revitalift Filler Eye serum

Van dit product bestond al een 1,5% versie, en deze is nu opgevolgd door een 2,5% hyaluronzuur, en gecombineerd met caffeine, dat een mooie hydraterende maar ook vochtafdrijvende werking heeft. Niacinamide is toegevoegd voor een verhelderende werking op de ooghuid.

Je snapt het al, voor wie van oogverzorging houdt, is dit een ideaal betaalproduct om droogtelijntjes tegen te gaan. Het verminderen van donkere kringen is helaas minder eenvoudig, maar het is mooi meegenomen als dat lukt!

Ik vind de verpakking ontzettend leuk. Aan het staafje zitten metalen bolletjes waarmee je makkelijk de vloeistof onder je oog kan uitrollen en meteen kan inmasseren. Ze rollen niet, ze zitten vast in een kunststof frame, maar de bolling zorgt ervoor dat het makkelijk over de huid kan glijden.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook