Doe inspiratie op en shop direct online!

08:12 - 04:55
luistertijd 08:12 - leestijd 04:55

Het Frans cosmetica merk Lancôme werd in 1935 opgericht met als doel de fameuze Franse elegantie over de wereld te verspreiden. Het begon allemaal bij vijf parfums die de continenten van de wereld vertegenwoordigden. Inmiddels heeft het luxueuze merk een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten, make-up en parfums. Monique kreeg in de Amsterdamse Bijenkorf een uitgebreide huidanalyse en make-upadvies bij de stand van Lancôme . In dit artikel lees je er alles over. Doe inspiratie op en shop!

Huidverzorging

Een goede (make-up) basis start natuurlijk bij een fijne skincare routine. Van cleanser en serum tot oogcrème, hier volgen Monique’s favorieten voor haar huidconditie – die qua vet- en vochtverzorging goed in balans is, maar natuurlijk wel een dagje ouder is (57).

Miel en Mousse Cleanser

De Miel en Mousse van Lancôme is een foaming reinigingscrème die de huid niet alleen reinigt, maar ook zijdezacht huidgevoel achterlaat. Met acaciahoning voor het opnemen van make-up en onzuiverheden. Deze mousse verwijdert hardnekkige restjes make-up zeer gemakkelijk.

Shop de cleanser hier online

 

Tonique Confort

Tonique Confort is een lotion die de droge huid hydrateert en kalmeert terwijl make-up resten en onzuiverheden voorzichtig worden verwijderd. De unieke formule is verrijkt met amandelextract en acaciahoning waardoor de huid schoon, zacht en comfortabel aanvoelt na gebruik.

Shop de lotion hier online

 

Advanced Genifique Serum

Het Advanced Génifique Serum is geïnspireerd op de wetenschappelijke kennis van het microbioom. Het versnelt het actieve herstelproces van de huid waardoor deze er jeugdiger gaat uitzien.

Dit serum bevat een unieke formule verrijkt met 7 pre- en probiotische fracties om de huid en haar microbioom van essentiële voedingselementen te voorzien. De formule is licht, niet-plakkerig en wordt snel door de huid geabsorbeerd.

Shop hier serum hier online

 

Rénergie Multi-Lift Ultra

Rénergie Multi-Lift Ultra is een anti-aging crème met liftend lijnzaadextract en een drievoudige anti-aging werking. De crème speelt tegelijk in op de drie belangrijkste parameters van de huid en viseert alle tekenen van huidveroudering. Dit product heeft een innovatieve smeltende textuur met SPF 20 en is geschikt voor alle huidtypes.

Shop deze crème hier online

 

Advanced Génifique Yeux

Deze krachtige anti-aging oogcrème hydrateert dag en nacht intensief en levert zichtbare resultaten voor helderdere, jonger uitziende ogen. De zachte, herstellende gel-crèmetextuur doordrenkt de huid snel met een complex van prebiotische en probiotische fracties.

Shop de oogcreme hier online

 

Make-up

Nadat de huidverzorging volledig door de huid is opgenomen, is het tijd voor de make-up. Ook hiervoor heeft Monique weer een aantal mooie, favoriete producten geselecteerd, samen met de visagiste.

Teint Idole Ultra Wear Nude Foundation – 010

De Teint Idole Ultra Wear Nude Foundation van Lancôme vermindert het glimmen, matteert de huid de hele dag lang en laat deze vrij ademen. De formule is bestand tegen vocht en zweet. Ze geeft in alle weersomstandigheden en ongeacht de stress overdag een sublieme en egale teint. Een mooie, lichte dekking met SPF19!

Shop de foundation hier online

 

Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer – 010

Bij de foundation past deze mooie Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer. Dit is een multifunctionele concealer voor het gezicht die 24 uur houdt en je huid ook laat ademen!

Dankzij de gebruiksvriendelijke applicator, kan dit hybride product worden aangebracht op gerichte zones of op het hele gezicht. De dekking is moduleerbaar, de teint is fris en egaal.

Shop de concealer hier online

 

Blush Subtil – 351

Met de Blush Subtil van Lancôme heb je eindeloos veel mogelijkheden om een mooie teint te creëren en jee huid een gezonde glow te geven. De superfijne, rijke, poederblush versmelt met de huid en zorgt voor een frisse, natuurlijke teint. De kleur 351 – Blushing Trésor is een mooie, zachtroze tint.

Shop de blush hier online

 

Hypnôse Eyeshadow Palette – 09

Het oogschaduwpalet Hypnôse bevat vijf flatterende tinten waarmee je een eindeloos aantal effecten creëert, van natuurlijke tot dramatische oogmake-uplooks. De formule heeft een uiterst zachte en crèmige textuur die gemakkelijk aan te brengen en te blenden is. 09 Fraîcheur Rosée bevat voornamelijk nudekleurige tinten zoals zachtroze en bruin.

Shop het oogschaduw palet hier online

 

Le Stylo Waterproof – 04

Le Stylo geeft vorm aan je oogcontour. Dit fijne oogpotlood is verkrijgbaar in verschillende intense kleuren en is uitzonderlijk romig. Hij is makkelijk aan te brengen en heeft een lang houdbaar resultaat. De kleur 04 Bronzy Metallic is, zoals de naam al doet vermoeden, een bronzen kleur met een metallic finish.

Shop het oogschaduw potlood hier online

 

Lash Idôle Mascara

Deze niet-klonterende Lash Idôle Mascara pakt elke wimper aan voor gesepareerde en gekrulde wimpers. De formule is 24 uur langhoudend en makkelijk te verwijderen. Het gebogen elastomeerborsteltje met 360 microstippen opent de ogen in één keer, voor een volumineus wimperextensie-effect.

Shop deze mascara hier online

 

L’Absolu Rouge Lipstick – 06

Deze L’Absolu Rouge Lipstick bevat voor het eerst Pro-Xylane™, de krachtigste antiverouderingsmolecule uit onderzoek van Lancôme, dat de lippen modelleert en intens volume geeft. De lipstick blijft 8 uur lang mooi, maakt je lippen voller en brengt gemakkelijk aan voor een comfortabel gevoel. 06 Rose Nu is een prachtige roze kleur met creamy finish.

Shop de lipstick hier online

 

En that’s it! De huid is verzorgd, de make-up zit mooi, wat wil je nog meer? Ben jij net als Monique dol op Lancôme? Dat begrijpen we! Deel je favoriete Lancôme producten zeker met ons. Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook