Zachte kleuren voor een natuurlijke rode loper look!

06:28 - 03:53
luistertijd 06:28 - leestijd 03:53

Charlotte Tilbury Beauty was vorige week in trek op het Met Gala 2021. Grote sterren als Billie Eilish, Winnie Harlow en Carey Mulligan verschenen in volledige Charlotte Tilbury looks op de rode loper. De make-up zag er zo gelikt uit, dat we in dit artikel graag de volledige look van Billie Eilish met je delen. Extra leuk; er is gebruik gemaakt van de producten uit de nieuwe Charlotte Tilbury Super Nudes collectie!

met gala

(Photo by Kevin Mazur/MG21/Getty Images For The Met Museum/Vogue)

Billie Eilish 

Dit keer geen oversized kleding voor 19-jarige singer-songwriter Billie Eilish. Ze verbluft iedereen met een prachtige nude jurk gemaakt van tule en geïnspireerd op de jurk die Marilyn Monroe droeg tijdens de Oscars van 1951. De make-up is door MUA Robert Rumsey perfect afgestemd op de rest van de look.

met gala 2021

(Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Een egale teint

Een goede make-up look begint altijd bij een egale basis. Op haar gezicht draagt Billie de Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation in combinatie met de Magic Away Concealer. Het geheel wordt subtiel afgepoederd met de Genius Magic Powder. De basis staat!

charlotte tilbury

Zachte smokey eye 

Billie’s ogen trekken de aandacht in deze look. Er is gekozen voor een zachte smokey eye die gecreëerd is met Charlotte’s Luxury Palette in ‘The Sophisticate’ en ‘Golden Goddess’. Met de Rock ‘n’ Kohl Pencil in de kleur ‘Bedroom Black’ is er een zwarte lijn onder haar ogen aangebracht die vervolgens mooi naar beneden is geblend. De wimpers zijn voorzien van een subtiel laagje Full Fat Lashes Mascara en de wenkbrauwen zijn voller gemaakt met de Brow Cheat in ‘Natural Brown’.

oogmakeup

Een kleurtje op de wangen

Geen hevige bronzer of knallende highlighter, maar een subtiel roze blosje op de wangen. Prachtig! Om het gezicht wat extra kleur en definitie te geven heeft Robert gebruik gemaakt van het nieuwe Charlotte Tilbury Super Nudes Face Palette in de kleur ‘Nudegasm’ (daarover later meer). Ook gebruikt hij de Cheek to Chic Blush in de populaire ‘Pillow Talk’ kleur. Samen geeft het een mooi natuurlijk resultaat.

charlotte tilbury blush

Volle lippencharlotte tilbury lipstick

Geen rode loper look is compleet zonder een gekleurde en strakke lip. De prachtige nude/roze liplook is gemaakt met de Charlotte Tilbury Lip Cheat in ‘Iconic Nude’ en de K.I.S.S.I.N.G. Lipstick in ‘Runway Royalty Nude’. Het maakt de look wat ons betreft helemaal af.

Nieuwe Super Nudes collectie

Nu we de look volledig voor je hebben uitgestippeld, ben je wellicht nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Super Nudes collectie van Charlotte Tilbury. De collectie bestaat uit vier producten die samen zorgen voor de ultieme nude look.

charlotte tilbury super nudes

Super Nude Easy Eye Palette

Met dit oogschaduwpalette creëer je twee gemakkelijke matte looks; een day look en een date look. De poedertechnologie zorgt voor een crèmige, matte en vloeiende textuur. De gladmakende polymeren zorgen voor een ultrazachte applicatie en parelpigmenten voegen een liftend effect toe om de tinten te versterken.

Met de eerste drie kleuren uit het palette maak je een warme getinte en subtiele smokey eye, ideaal voor overdag. Met de laatste drie kleuren kun je een koele, intense smokey eye maken. Perfect voor op date!

super nudes

Shop hier online

 

Super Nude Duo Ended Eyeliner

Deze duo eyeliner is het geheim voor grotere en helder uitziende ogen. De eyeliner blijft lang zitten, maar bevat ook verzachtende oliën voor en romig gevoel op de huid. De hoge concentratie pure pigmenten zorgt voor een intense kleurafgifte.

Het potlood bevat een verhelderende nude kleur en aan de andere kant een zwartbruine kleur.

Shop hier online

 

Nudegasm Face Palette

Dit gezichtspalette hebben we meermaals voorbij zien komen op het Met Gala. Het palette is verkrijgbaar in twee kleuren: Fair/Medium/Cool en Medium/Deep/Warm. In het palette zitten vier poeders.

nudegasm palette

Super Glow is een champagnegoud gemaakt van glanzende parelpigmenten voor een wetlook. Multi Glow is een gouden perzik kleur met een glanzende satijnen finish voor een zacht egaliserende gloed. Sculpt is een matte zandkleurige taupe kleur voor de perfecte contour. Tot slot heeft Super Sculpt een omberkleurige crème poeder textuur voor een zachte matte finish.

Shop hier online

 

Supernude Lipsticks 

De nieuwe Supernude Lipsticks zijn verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren. Zo heeft de Matte Revolution lijn een mooie abrikoos, perzik en roze kleur, maar bijvoorbeeld ook een prachtige dieproze bruintint. De K.I.S.S.I.N.G. Lipstick is Runway Royalty Nude is ook nieuw. Dat is de zachtroze perzik kleur die Billie op het Met Gala droeg.

supernude lipsticks

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook