Deze meest uitgebreide tutorial die ooit gemaakt is!

07:44 - 04:38
luistertijd 07:44 - leestijd 04:38

Charlotte Tilbury Tutorial: Be a Bombshell

Op de redactie van BeautyJournaal struinen we dagelijks de diverse websites van mooie cosmeticamerken af. Vandaag viel ons oog op de Engelstalige website van Charlotte Tilbury, een make-up merk dat nog niet zo lang geleden voor het eerst voet op Nederlandse bodem zette. Monique was erbij; je leest haar reportage hier.

Want wat een plaatje is deze website toch. Naast de volledige collectie, vind je er ook inspiratie voor verschillende make-up looks. Draai aan het online ‘magic wheel’ van Charlotte voor looks met namen als The Rebel, The Vintage Vamp of The Rock Chique. Per look geeft Charlotte je uitgebreide how-to instructies in tekst en in beeld en wordt de filosofie achter de look uitgelegd. Dit allemaal met schitterende illustraties en zelfs een bijpassende playlist om in de juiste stemming te komen.

Be a Bombshell

Om een tipje van de sluier op te lichten, delen we vandaag de Be a Bombshell look met je. Charlotte Tilbury over de typische bombshell vrouw: “Born gorgeous, empowered by make-up, the bombshell is the definition of va-va-voom beauty. A traffic stopping red pout is her style signature.”

De bombshell vrouw is geen muurbloempje, straalt op de rode loper of in luxe gelegenheden en houdt van juwelen die haar outfit en look compleet maken en schitteren in het kaarslicht. Ze verlaat nooit het huis zonder een paar statement heels en natuurlijk een mooie rode lipstick.

Klik verder voor alle tutorials voor foundation, ogen en lippen, en product tips….

Lees ook