Goed voor zelfs de meest gevoelige huidbarriere en vanaf 5 euro….

03:51 - 02:18
luistertijd 03:51 - leestijd 02:18

Het komt uit Amerika en bestaat alweer sinds 2005. Het is zo’n typisch clean & mean huidverzorgingsmerk dat doet wat het belooft en ontzettend betaalbaar is. Hoe meer trammelant er is met je huid, hoe meer je gebaat bent bij merken als CeraVe, maar ook E La Roche Posay, Dermasence. In dat rijtje moet je het dan echt zoeken.

Het merk heeft in de VS een enorme vlucht genomen sinds Tiktokkers ermee aan de haal gingen, ofwel vertelden hoe goed het was voor hun kwetsbare aangedane huidjes. Jongeren, met een klein budget. Schot in de roos. Ik heb een knoeperd van een pot crème thuis op tafel staan, en een paar keer per dag haal ik na het wassen wassen een paar vingers er doorheen. Verslavend prettig.

Monique’s favoriet

Shop CeraVe hier online

 

Wat maakt CeraVe zo speciaal? Ten eerste staat herstel van de huidbarrière op de eerste plaats. Hiervoor worden 3 essentiële ceramiden gebruikt en een MultiVesicular Emulsion (MVE) Technologie – waaraan het merk ook zijn naam dankt. Deze technologie zorgt ervoor dat actieve ingrediënten gedurende de hele dag worden vrijgegeven op de huid. Hierdoor blijft de huid tot 24 uur lang gehydrateerd.

cerave

Monique’s favoriet

De werkzame stoffen – geen tovenarij

Naast ceramiden zit er ook hyaluronzuur en glycerine in, om meer water in de huid vast te houden. Cholesterol dat ook waterverlies tegenhoudt en niacinamide dat een kalmerend en huidherstellend heeft. Wat ik ook geweldig vind is de textuur van de producten. Niet vet, het trekt goed in en geeft een zijdezacht gevoel aan je huid. Echt erg prettig.

Shop CeraVe hier online

 

Monique’s favoriet

Plusplunten zijn ook dat alle producten parfumvrij zijn en allergie-getest. De producten veroorzaken geen verstopte poriën. Het is werkelijk geschikt voor alle huidtypen. Met prijzen tussen de 5 en 15 euro kun je je echt geen buil vallen!

Shop CeraVe hier online

 

Beloften van CeraVe bij een aangedane huid – uit de persinformatie:

Ik zeg: shoppen!

Lees ook:

Lees ook