Bergman Beauty Care, Clay & Glow, Fillorga, Kenzoki, NUXe

07:10 - 04:18
luistertijd 07:10 - leestijd 04:18

Ook deze maand worden we weer verrast met een heleboel nieuwe lanceringen. In dit artikel bespreken we de nieuwste producten met je op het gebied van huidverzorging. Doe lekker inspiratie op voor je eigen routine!

Bergman Beauty Care – Vitamin A Essence bergman vitamin a

Bergman Beauty Care lanceert, in nauwe samenwerking met de medische experts van Bergman Clinics, het Vitamine A Essence. Dit is een effectieve anti-aging essence die het verouderingsproces in de huid doeltreffend tegengaat en direct een verzachtend en gladmakend effect heeft.

Vitamine A en Retinol

Er zijn veel ingrediënten die bekend staan om hun anti-aging werking; echter geen van deze is zo compleet en doeltreffend als Vitamine A of Retinol. In deze Essence verwerkt Bergman Beauty Care een concentratie Retinol die zodanig geselecteerd is dat deze de hoogst mogelijke effectiviteit biedt maar tegelijkertijd vriendelijk voor de huid is.

De Retinol in dit product verbetert de uitstraling en diepte van lijntjes en rimpeltjes, en verhoogt de productie van hyaluronzuur in de huid. Gevat in een kostbare selectie natuurlijke oliën kan de huid optimaal profiteren van extra verzorging en resultaat.

Intensieve verzorging

Deze essence kan, na zorgvuldige reiniging, met één tot twee druppels aangebracht worden op de huid. Met licht roterende bewegingen wordt deze intensieve verzorging snel opgenomen door de huid. Het resultaat is een jongere, frisse en stralend ogende huid.

Shop hier online

 

Clay and Glow – Natural Lip Scrubs

Zeg maar dag tegen droge lippen dankzij deze natuurlijke lip scrubs van Clay And Glow. Het Nederlandse merk lanceert drie intense, 100% natuurlijke en vegan lip scrubs die de lippen exfoliëren, hydrateren en diens natuurlijke kleur weer terugbrengen.

clay and glow lip scrub

De scrubs zijn geformuleerd met eetbare suiker, shea boter, passievrucht en vitamine E en hebben heerlijke smaakjes. Je hebt keuze uit Strawberry, Berry Tasty (bosbes) en Bubblegum Mint. Om je lippen bij af te likken, letterlijk!

Shop hier online

 

Filorga – Age Purify lijn

Filorga introduceert Age Purify, de eerste anti-ageing verzorging voor een gevoelige huid die na 7 dagen een gladde en heldere huid geeft.

Waarom? Omdat mensen met een imperfecte en gevoelige huid hun rimpels willen behandelen, omdat anti-ageing voor alle vrouwen toegankelijk moet zijn, omdat het niet nodig zou moeten zijn om te kiezen tussen een gladde en heldere huid, omdat een vrouw plezier moet hebben bij het aanbrengen van haar zuiverende huidverzorging, want we kunnen ervoor kiezen om geen offers te moeten doen.

filorga age purify

Dubbel correctieprogramma

Filorga Age Purify is een dubbel correctieprogramma dat rimpels en onzuiverheden aanpakt. Het assortiment is ontwikkeld in samenwerking met esthetische artsen en dermatologen. De producten bevatten een exclusieve kernformule – DUAL CORRECTING FACTORS – die twee high-tech complexen samenbrengt: HYALURO-YOUTH CX en DERMO-RESCUE CX. Vrouwen met een gecombineerde tot vette huid kunnen hierdoor eindelijk hun rimples en imperfecties behandelen.. terwijl ze genieten van de doelgerichte formule!

filorga age purify

4-tal producten

De collectie bestaat uit vier producten: Age-Purify Clean Cleansing Gel, Age-Purify Intensive Serum, Age-Purify Mask en Age-Purify Cream. Alle producten bevatten gladmakende, dermatologische ingrediënten die alle parameters van imperfecties aanpakken. Denk aan glycolzuur, azelaïnezuur, amandelzuur, citroenzuur, gluconolacton en ingekapseld hyaluronzuur. Voor een zichtbaar gezonde en mooie huid!

Shop hier online

 

Kenzoki – Fresh & Glow Beauty Cream kenzoki

De Fresh & Glow Beauty Cream van Kenzoki is een dag en nachtverzorging met een heerlijke zachte textuur, voor een frisse en stralende huid.

Gember

Kenzoki combineert het beste van de natuur en technologie door voor de allereerste keer een eeuwenoud ingrediënt te verpakken in natuurlijke, plantaardige micro-beads. Dit ingredient is gember. Tijdens het aanbrengen van de cręme komt zijn beschermende en versterkende kracht vrij. De huid is beschermt tegen vrije radicalen en stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid.

kenzoki glow cream

Vitamine C

In combinatie met vitamine C vermindert en voorkomt het de vorming van fijne lijntjes, biedt het de huid bescherming tegen de schadelijke invloed van zonnestralen en is het je beste bondgenoot voor een druk (stads)leven.

Applicatie

Tijdens het aanbrengen van de crème verdwijnen de micro-beads in de huid. Het geeft je direct het gevoel van frisheid met een matte en poederachtige finish, omhuld door de verkwikkende geur van gember.

Shop hier online

 

NUXE – Super Serum [10]

NUXE gebruikt met het nieuwe Super Serum [10] voor het eerst in een van zijn verzorgingen een 100% natuurlijke microfluide inkapseling. Een revolutionaire groene techniek waar geen silicone aan te pas komt. De gefractioneerde plantaardige oliën worden op natuurlijke wijze ingekapseld onder de vorm van duizenden microbolletjes, als plantaardige gouden parels één voor één voorzichtig geïnfuseerd in de serumbasis met natuurlijk hyaluronzuur.

nuxe super serum 10

2 fasen serum

De 2 fasen, van elkaar gescheiden en beschermd tot het moment van aanbrengen, zorgen ervoor dat alle kracht van de ingrediënten wordt bewaard tot in de kern van de huid voor een uitzonderlijk anti-ageing effect. Ze fusioneren bij contact met de huid en zorgen zo voor een fijne zintuiglijke ervaring. Het verfrissende gevoel van de serumtextuur contrasteert met het zijdezachte gevoel van de microparels met plantaardige oliën, die heerlijk smelten op de huid.

nuxe serum

Veganformule

De veganformule van Super Serum [10] bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong van geselecteerde superkrachtige actieve bestanddelen. In het serum vind je natuurlijk hyaluronzuur, een gepatenteerd plantaardig complex met edelweisscellen en gefractioneerde plantaardige oliën. Samen zorgen ze voor een gladdere, vollere en meer stralende huid. Het werkt intensief tegen rimpels, vlekken en verslapping.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook