Laboratory K, Clay and Glow, Superbee, Medik8, Skinceuticals

07:47 - 04:40
luistertijd 07:47 - leestijd 04:40

Het nieuwe jaar brengt uiteraard weer een heleboel nieuwe productlanceringen met zich mee. Is jouw goede voornemen om dit jaar beter voor jezelf en voor je huid te zorgen? Of kun je in de winter wel wat extra hydratatie gebruiken? Dan is dit artikel speciaal voor jou. Vandaag delen we een aantal nieuwe huidverzorgingsproducten met je. Ontdek!

Laboratory K x Romy de Vries – Routine Boxen

laboratory K

K-beautywinkel Laboratory K heeft de handen ineengeslagen met voormalig expert en zelf uitgeroepen skincare expert Romy de Vries. Sinds ze besloot te stoppen met modellenwerk werkt ze als consultant voor skincare startups. Haar obsessie en expertise over huidverzorging komt voort uit het willen genezen van haar eigen onrustige huid na jaren van reizen en modellenwerk.

Samen met Laboratory K heeft Romy diverse Koreaanse huidverzorgingsboxen samengesteld die een passende routine vormen voor verschillende behoeften. Er zijn boxen voor de gevoelige huid, de acne gevoelige huid, een gedehydrateerde en droge huid of voor het voorkomen en tegengaan van lijntjes en rimpels.

korean skincare

De producten zijn clean en dierproefvrij. Een groot deel van de producten is ook vegan. Laboratory K en Romy hebben de producten met zorg gekozen uit een aanbod van ruim 150 hand-, haar-, huid- en lichaamsverzorgingsproducten van 13 verschillende Koreaanse merken.

Shop de boxen hier online

 

Clay and Glow – Straw-Jelly Cleansing Gel

clay and glow

De Straw-Jelly Cleansing Gel is de nieuwste toevoeging aan het groeiende Clay and Glow assortiment. Deze cleanser zorgt ervoor dat de huid heerlijk zacht en gehydrateerd blijft en niet uitdroogt. De vegan reinigingsgel is doordrenkt met aardbei extract (die ruik je ook) en bevat daarnaast meerdere zuren. Deze AHA’s (alphahydroxyzuren) zijn populair omdat ze het oppervlak van de huid exfoliëren. Dat werkt vooral goed als je je huid wil egaliseren, pigmentatie wil verminderen of rimpels wil tegengaan.

Deze face wash bevat citroenzuur, melkzuur en glycolzur, maar ook lysine. Het citroenzuur is dankzij de ontstekingsremmende werking een goede reiniging voor de huid. Melkzuur helpt de huid tegelijk flexibeler te maken waardoor het vooral helpt bij het verzorgen van de onzuivere huid. Glycolzuur helpt daarnaast bij het verwijderen van dode huidcellen en lysine (een aminozuur) versterkt het huidoppervlak.

Shop de cleanser hier online

 

Biocare – Superbe Hexawash kledingwasmiddel

hexawash

Oké… misschien niet helemaal skincare, maar wel ideaal voor mensen met een (extreem) gevoelige huid. Biocare brengt met het duurzame Hexawash van Superbee een compleet nieuw product op de markt. Dit milieuvriendelijke alternatief voor wasmiddel gaat tot wel 365 wasbeurten mee en kan na gebruik in de grond worden gestopt om deze te voeden. Zelfs de meest gevoelige huiden kan dit wasmiddel goed verdragen.

Hexawash maakt het wasgoed schoon en fris zonder het gebruik van wasmiddel of verspilling van plastic verpakkingen. Het is magnesium geformuleerd en verpakt in GOTS gecertificeerd biologisch katoen in de vorm van een 6-hoek dat afkomstig is van de reststoffen van de beewraps van Superbee. Dit alternatief is parfumvrij, bevat geen chemische stoffen en heeft een krachtige geurverwijderende werking. Daarbij is het waterbesparend omdat er geen zeep weggespoeld hoeft te worden. Zo wordt er minder water en elektriciteit gebruikt tijdens het wassen.

hexawash

Het gebruik

Plaats de Hexawash in de trommel van de wasmachine samen met de was zoals gewoonlijk. Indien gewenst kan de spoelcyclus worden overgeslagen omdat er geen resten wasmiddel achterblijven. Door Hexawash eerst te laten weken, kan het reinigingsproces worden verbeterd. Wanneer de wasmachine een inweek functie heeft dan kan deze eerst gebruikt worden voor het wassen. Na gebruik hang je de Hexawash op om te drogen of gebruik je deze direct opnieuw.

Shop hier online

 

Medik8 – H.E.O Mask & Smooth Body Exfoliating Kit

heo mask

Nieuwe innovaties van Medik8! Het huidverbeteringsmerk heeft recent twee producten gelanceerd die we graag met je delen.

H.E.O Mask

Het nieuwe H.E.O Mask levert ultieme hydratatie en boost de hydratatieniveaus van de huid. Medik8 heeft zich ten doel gesteld het meest hydraterende masker ter wereld te maken en wil daarmee het probleem van de zeer droge huid aanpakken door een flinke dosis vocht af te geven voor een diep gevoede huid.

Shop hier online

 

H.E.O. Mask is een twee-staps nachtsmasker dat is gebouwd op de drie elementen van echte hydratatie: bevochtigingsmiddelen (humectanten), verzachtende middelen (emollienten) en vochtvasthoudende middelen (occlusieven). Alle drie de elementen werken samen om de huid gevoed, zacht en diep gehydrateerd te laten aanvoelen.

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

In een potje met twee kamers, bevat de ene kant een hydraterende gel op waterbasis, terwijl de andere kant de zijdezachte, voedende crème bevat. ’s Avonds aanbrengen, ’s nachts laten inwerken en in de ochtend ziet en voelt de huid gehydrateerd, gezond en soepel. Het is perfect geschikt voor degenen met een droge of vochtarme huid of voor iedereen die op zoek is naar een extra boost aan hydratatie.

Shop hier online

 

Skinceuticals – Silymarin CF vitamine C serumskinceuticals serum

Silymarin CF van Skinceuticals is het nieuwe gepatenteerde antioxidant – vitamine C – serum voor de acne gevoelige huid. Vrije radicalen veroorzaakt door externe factoren zoals UVA/UVB-straling, infrarood en vervuiling + interne factoren, triggeren lipideperoxidatie van talg. Lipidenperoxidatie heeft de volgende gevolgen:

  1. Vermindert antioxidanten in de huid die cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen
  2. Beschadiging van celmembranen en triggert ontstekingen
  3. Creëert een omgeving voor de kolonisatie van de P. acnebacterie
Shop hier online

 

Wereldwijd wordt Silymarin benoemd als een ‘best-in-class’ zuiveringsingrediënt. Het helpt de oxidative van lipiden te voorkomen en toont ontstekingsremmende eigenschappen. Nieuwe data wijst uit dat Silymarin één van de meest doeltreffende ingrediënten is bij het remmen van Squaleenoxdiatie (dat acné veroorzaakt), waardoor het ideaal is voor de vette, onzuivere huid.

Silymarin CF van Skinceuticals is doeltreffend bij het verminderen van squaleenperoxidatie met een gemiddelde van 82%. Ook biedt het een bewezen bescherming tegen invloeden van buitenaf en levert het gerichte, zichtbare resultaten. Het serum bevat 15% l-ascorbinezuur (pure vitamine C), 0.5% Silymarin, 0.5% Ferulinezuur en 0.5% Salicylzuur.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook